跳至

首頁

尾頁

伯爵府

BK Milk勳章

12月7日屯門置樂麥當勞搞番一個 1 歲birthday party

1.gogokoko88 彤彤 3A1B
2.盈盈1712 盈盈 2A1B
3.siu wai 琳琳 2A1B
4.haleybb 嵐嵐 2A1B1C
5.女乃米分 諾羲&子軒 3A2B
6. Vanillapig 行行 2A1B
7. tweety.baby 敬堃 3A1B
8. 文文 文皓 2A1B
9. catmame 軒軒 2A1B
10. OtisBB 焯賢仔 2A1B
11. macyen macy 2A1B 18/10 paid

12. redtea9999 八妹 2A1B
13.mikehappy 妹妹 2A1B
14.wahhwahh Hiu Nam 2A1B
15. florance10 瑤瑤 2A1B
16. dk_qc 綽嵐 2A1B
17.chunone1976 穎穎 2A1B
18. ck2005ml 恩恩 2A1B
共: 39A+19B+1C

今次就加埋ck啦~~~
多個bb玩,大家希望唔好介意啦~~
因為機會真係好難得~~~
迫小小..希望大家無問題啦~~~
總共19個bb~~一定好熱鬧!!!
希望大家到0個日玩得開心0的啦~~~

別墅

我唔介意,愈多BB一齊玩仲好,開心D麻~

複式洋房

好多謝各位mama係指定日期內己經付款

希望到時大家玩得開心d , 如果有做得唔好嘅地方請大家見諒...

或如有任何查詢或提問可以隨時搵盈媽或者我都得...

1.gogokoko88 彤彤 3A1B 18/10 paid
2.盈盈1712 盈盈 2A1B 20/10paid
3.siu wai 琳琳 1A1B 20/10paid
4.haleybb 嵐嵐 2A1B1C 21/10paid
5.女乃米分 諾羲&子軒 3A2B 20/10 paid
6. Vanillapig 行行 3A1B 24/10 paid
7. tweety.baby 敬堃 3A1B 19/10 paid
8. 文文 文皓 2A1B 19/10 paid
9. catmame 軒軒 2A1B 28/10 paid
10. OtisBB 焯賢仔 2A1B 21/10 paid
11. macyen macy 2A1B 18/10 paid
12. redtea9999 八妹 2A1B 21/10 paid
13.mikehappy 妹妹 2A1B 20/10 paid
14.wahhwahh Hiu Nam 2A1B 20/10 paid
15. florance10 瑤瑤 2A1B 25/10 paid
16. dk_qc 綽嵐 2A1B 23/10 paid
17.chunone1976 穎穎 2A1B 23/10 paid
18. ck2005ml 恩恩 2A1B 29/10 paid
共: 39A+19B+1C

[ 本文章最後由 gogokoko88 於 08-10-30 01:12 編輯 ]

禁止訪問

大宅

我都想join丫,仲有無2a+1b既位丫

伯爵府

BK Milk勳章

其他未能參加到既媽媽,真係唔好意思啦~~
真係無晒位~~~
名額已滿~~~
希望下次,再有其他活動,有緣相識啦~~

別墅

請問係咪confirmed?
請問幾點?

伯爵府

BK Milk勳章

我地會係屯門置樂麥當勞搞番一個 1 歲birthday party

日期:2008年12月7日 (星期日)2點半開始
大人每位30元(BOOK場加雜費),此費用不包括食物(到時再夾)
另外每個家庭預備1份大約60元小禮物,作交換之用FOR BB...

大宅

原文章由 盈盈1712 於 08-11-7 12:26 發表
我地會係屯門置樂麥當勞搞番一個 1 歲birthday party

日期:2008年12月7日 (星期日)2點半開始
大人每位30元(BOOK場加雜費),此費用不包括食物(到時再夾)
另外每個家庭預備1份大約60元小禮物,作交換之用FOR BB...:exci ...

好期待個日來臨呀~ 仲有唔夠1個月咋~
快d準備禮物先~

伯爵府

BK Milk勳章

蛋糕已經訂左啦~~
首先要唔該晒catmama~~
佢幫我地上網訂左,有78折 = $369.8, 平左成$100 呀~
真係麻煩晒呀~~~~
仲要麻煩埋佢老公,果日幫我地拎埋蛋糕呀~~~真係唔該晒呀~~~
仲有差唔多10日就到生日會,好期待呀~~
唔知大家買左禮物未呢....

大宅

原文章由 盈盈1712 於 08-11-26 16:06 發表
蛋糕已經訂左啦~~
佢幫我地上網訂左,有78折 = $369.8, 平左成$100 呀~
真係麻煩晒呀~~~~
仲要麻煩埋佢老公,果日幫我地拎埋蛋糕呀~~~真係唔該晒呀~~~
仲有差唔多10日就到 ...

唔駛客氣, 有優惠咪大家分亨囉, 舉手之勞啫...
到時大家玩得開心D呀!

禁止訪問

洋房

thx大家 就快到la

侯爵府

好媽媽勳章

各位唔好意思,因家有要事不能出席,如須交費請通知如何繳交,希望下次有機會同大家玩
原文章由 盈盈1712 於 08-11-26 16:06 發表
蛋糕已經訂左啦~~
真係麻煩晒呀~~~~
仲有差唔多10日就到 ...

別墅

[quote]原文章由 盈盈1712 於 08-11-26 16:06 發表
蛋糕已經訂左啦~~

我想問下你個蛋糕喺邊度訂架?有幾大個??
因為我想買個比亞女生日時食呀~~

伯爵府

BK Milk勳章

唔緊要啦... 下次再約過出黎食個下午茶囉~~~
不過上次收左0個60蚊...我地唔會退番比你嫁...
真係唔好意思啦~~~
原文章由 wahhwahh 於 08-11-29 20:48 發表
各位唔好意思,因家有要事不能出席,如須交費請通知如何繳交,希望下次有機會同大家玩

侯爵府

好媽媽勳章

我唔好意思就真 ,麻煩晒你哋. 只係好唔開心 等咗咁耐,到最後才唔可以出席
原文章由 盈盈1712 於 08-12-1 23:44 發表
唔緊要啦... 下次再約過出黎食個下午茶囉~~~
不過上次收左0個60蚊...我地唔會退番比你嫁...
真係唔好意思啦~~~

大宅

原文章由 macyen 於 08-12-1 00:03 發表
[quote]原文章由 盈盈1712 於 08-11-26 16:06 發表
蛋糕已經訂左啦~~

我想問下 ...

我係美心訂, 3磅, "1"字款式, $158/lb.
如果屋企唔係多人食, 象徵式1磅都夠了, 而且standard款(1磅裝)都大約是$118-$138

大宅

12月7日屯門置樂麥當勞 1 歲birthday party(名額已滿)

真係唔該晒盈盈媽搞今日個party!!! 另外唔該埋 marcy 媽幫我地影相, very nice

伯爵府

BK Milk勳章

頭先真係好開心呀~~多謝晒咁多位....
比面出席~~希望大家都盡慶~~~
無悶親大家同多多包涵~~~
希望再有機會,再搞下其他節目啦~~
遲0的我會放番0的相0係個卜到~~~
記得得閒上去睇下啦~~~

首頁

尾頁

跳至