自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:遵x補習老師呃女生上床趙完鬆

子爵府

回覆 happiemm 的帖子

佢想食女仔呀, 又乾淨又唔使錢呀 ... 真係賤到冇人有

大宅

回覆樓主:

oscar ma fb段片同宣傳相個樣完全兩回事
很想當媽媽

侯爵府

賤男!卑鄙無恥!賤格下流!

愈嚟愈冇記性

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實唔太明個男老師, 話係個女仔偷佢相, 屈佢果度

個男老師係 fb post 咗電腦相出黎, 話個女仔 post 果張係佢屋企影既狗仔相

其實係佢之前有 post 過落 狗仔 group 度

但跟住有人發現個男老師, 改圖, 呢點唔係好明

可否有人解釋下

大宅

回覆:遵x補習老師呃女生上床趙完鬆

成件事係好好既通識教材, 詳盡解釋咗咩叫趙完鬆

男爵府

2024年龍年勳章

LL1999 發表於 16-5-12 04:19

個男老師係 fb post 咗電腦相出黎, 話個女仔 post 果張 ...
我都唔係好明......

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

LL1999 發表於 16-5-12 04:19

個男老師係 fb post 咗電腦相出黎, 話個女仔 post 果張 ...
因為佢地發現阿SIR果張相得4XKB, 正常相邊會映得咁細!
放下自在

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

cattz288 發表於 16-5-12 15:15
因為佢地發現阿SIR果張相得4XKB, 正常相邊會映得咁細!
個阿 sir 係 fb 話, 係佢女朋友用手機影, 之後 send 比佢喎 (雖然我唔信)

但我想知阿 sir 話大話破綻係邊?

禁止訪問

子爵府

張相係女仔自己影, 但老師話張相係自己影完放上狗仔GROUP, 話個女仔喺GROUP度偷相黎屈佢。老師仲SHOW晒D狗仔相出黎, 相編號係順序, 想證明張相係自己影。但有人踢爆點解果張所謂老師自己影既相得43.5KB咁少,而同前後既相無連慣性。

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

都十幾歲喇

公爵府

回覆樓主:

Thx 4 sharing

大宅

開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

賤男

公爵府

greetings 發表於 16-5-11 22:28
回覆 happiemm 的帖子

佢想食女仔呀, 又乾淨又唔使錢呀 ... 真係賤到冇人有

要搵食唔行遠d,正pk