自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

雖然佢係一箱情願, 但係佢都幾慘, 變左殭屍就無得番轉頭~
佢咁愛刑先決定變... 點知變左唔夠一陣刑就同左佢家姐一齊..
我覺得刑一開頭都比左個希望佢... 唔鍾意人應該一早同人講清楚, 唔好再對佢咁好, 絕情D...可能佢就唔會一心變殭屍~
仲有刑養傷個陣又叫其他人講大話呃佢.. 係之後瑤瑤無意中先見到佢地咁親密, 比我都會覺得係家姐搶左自已心愛既男人, 一齊係背後玩佢

水晶宮

回覆樓主:

做左疆屍好寂寞,雖然家姐都係,但見家姐就會見到自己愛人,好難好番!

公爵府

俙俙媽咪 發表於 16-5-13 12:02
雖然佢係一箱情願, 但係佢都幾慘, 變左殭屍就無得番轉頭~
佢咁愛刑先決定變... 點知變左唔夠一陣刑就同左佢 ...

其實刑係佢變彊屍之前已經拒絕咗,但yoyo執迷不悟,但刑做得唔夠決絕。

伯爵府

OKC 發表於 16-5-13 12:14
其實刑係佢變彊屍之前已經拒絕咗,但yoyo執迷不悟,但刑做得唔夠決絕。
...
我有追呀, 睇流星雨個Part拒絕左ma~~
但之後係咪好似話瑤瑤想變殭屍, 家姐叫刑睇實佢, 個度刑仲對佢好好, 話想去邊搵佢之類...
我係刑可能會再講得清楚d... 表明自已真係唔鍾意佢, 無論佢個樣係咪同佢前妻一樣都好, 無感覺就無感覺, 直程唔搵佢唔見佢, 唔好比佢有希望~~

不過唔咁又點有戲做呢哈哈

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Redpeople 發表於 16-5-13 11:45
昨晚那幕,她做得好喎!好就要讚!

我都覺得係

男爵府

2024年龍年勳章

佢做得好好, 睇到覺得心寒

子爵府

回覆:瑤瑤今集好變態

不過又咁睇,可能佢真係無知少女咁,太天真幻想刑係因為佢係普通人先拒絕佢,其實好愛佢

大宅

she007 發表於 16-5-13 11:31
其實係咪阮冰控制左佢殺家姐?

我都想知阮冰係咩殭屍? 好神秘.....

男爵府

我同老公都覺得佢變身勁似"巫婆老妖" 多過似彊C...

男爵府

個彊C樣, 雖然都係no good, 但都好過佢正常樣

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sytckm 發表於 16-5-13 03:45
唔係,大家可以睇返big boy club, 裡面有講帶咗牙套係講唔到嘢,只可以咆哮
...
陳山聰帶左殭屍牙會流口水~

sytckm    發表於 16-5-13 23:15

男爵府

csy_0101 發表於 16-5-13 13:15
我都想知阮冰係咩殭屍? 好神秘.....

我都想知,又咁勁
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:
大仔出世7磅半  大女出世6.9磅
二女出世6.7磅  三女出世6.1磅

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 熱血金章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

https://hk.celebrity.yahoo.com/p ... 1%E8%AE%9A%E5%A5%BD

公爵府

丫飛 發表於 16-5-12 22:29
變左男人咁,好恐怖,仲以為佢會咬埋羅蘭tim

禁止訪問

回覆:瑤瑤今集好變態

侯爵府

引用:頭先我都以為佢會咬埋佢麻麻!佢妒忌心超重

原帖由 Wick122 於 16-05-12 發表
頭先我都以為佢會咬埋佢麻麻!佢妒忌心超重!完全唔諗下佢家姐有幾錫佢!!好討厭!
...
我反而覺得家姐錫個妹唔係咁錫囉。
明明自己同個男人係互相鍾意既,搞乜鬼搞到好偉大咁讓愛者。
俾埋d假希望俾人,又話唔會再見,最後咪又見,仲住埋一齊添。
雖則個妹變成殭屍,係佢自己既選擇,但如果一早個男人講清楚根本唔鍾意佢既,我覺得佢未必會自願變殭屍。

公爵府

ayn 發表於 16-5-13 18:02
佢呢集真係超水準!佢個樣同把聲真係嚇倒我!好驅魔人feel

係呀,有駒魔人嘅恐怖feel

首頁

尾頁

跳至