嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

開始轉涼...想買衫褲比囝囝...上個星期去左九龍城既舖頭買左幾件衫褲...無諗過咁平...覺得好抵...我POST左D相同你地分享下...

你地有時間可以去行下...睇下會唔會買到好嘢...

P.S. BB囡既衫褲比BB囝既有多D選擇...

我仲未去花園街睇...聽聞都有好多又平又靚既衫褲...有無媽媽去過...一齊分享下...

左 : TEE HK$29- 右 : TEE HK$15-

左 : TEE HK$20- 上 : 衛衣 HK$29-
右 : TEE HK$20-

左 : 春/秋季外套 HK$35- 右 : "LEE"牌牛仔褲 HK$49-
(此褲是開浪式, 不用除褲也可換片)

[ 本文章最後由 tungtsz 於 08-10-16 03:43 編輯 ]

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

可唔可以pm我話我知九龍城邊到買呀?

伯爵府

我都想知道花園街同九龍城買衫衫地址呀??

男爵府

好平喎.
多謝報料

大宅

好媽媽勳章

我係九龍城獅子石道(近九龍城廣場個邊)兩旁既舖頭買既...類似出口店同普通舖頭都有好多選擇...要係舖頭裡面慢慢搵...可能搵到好嘢...

禁止訪問

別墅

花園街尾有一間車仔檔好多carter's同迪士尼衫仔, 另外佢有包被$49,夾衣$12, 兩件頭就$18, 仲有一大車好平好平既衫褲仔, $7都有交易, 我個個星期都去, 哈!

不過, 男仔款唔多, 女bb既值得一去架!

別墅

我重陽節嗰日都去左花園街買衫仔,都算ok平,蛤蜊衫最平$30有交易,靚d厚d既韓國貨都唔係太平,成$79件。女仔會較多選擇,有d大大車既衫仔$10都有,但細件d同短"就",而且嗰日太多人喇!連側邊既商店多人到行唔到入去,Total買左三佰幾蚊衫仔,總算有收獲啦!

大宅

原文章由 kawaimrsyu 於 08-10-16 16:39 發表

唔好意思......我想問.....你個頭像阿B 張相好型仔啊......請系邊度影架?? 影果陣幾大呀?? 好精靈呀佢
0811有馮小貓出世,1011有馮小虎面世。呀哈哈哈....

別墅

原文章由 Mrs.Fung 於 08-10-17 00:18 發表

唔好意思......我想問.....你個頭像阿B 張相好型仔啊......請系邊度影架?? 影果陣幾大呀?? 好精靈呀佢

我阿b上個星期四影左studio 123(Hung Hom),佢地D人好好,又有耐性。我買左A Plan$388包四個造形,唔記得包廿幾定三十幾張相,攞多一張相加$20,攞哂加$300,babykingdom既媽咪會送多一個造形~我阿B total影左五個造形,117張相都係$688,幾靚嫁影得!阿B五個造形包括:馬仔,消防員,鋼琴司,足球員同厨師。而家用緊呢張頭像係鋼琴司(著"踢死兔")幾高貴嫁!

子爵府

原文章由 小田 於 08-10-16 15:27 發表
花園街尾有一間車仔檔好多carter's同迪士尼衫仔, 另外佢有包被$49,夾衣$12, 兩件頭就$18, 仲有一大車好平好平既衫褲仔, $7都有交易, 我個個星期都去, 哈!

不過, 男仔款唔多, 女bb既值得一去架! ...

請問係咪即係近太子果邊呀?

大宅

原文章由 kawaimrsyu 於 08-10-17 01:25 發表

我阿b上個星期四影左studio 123(Hung Hom),佢地D人好好,又有耐性。我買左A Plan$388包四個造形,唔記得包廿幾定三十幾張相,攞多一張相加$20,攞哂加$300,babykingdom既媽咪會送多一個造形~我阿B total影左五個造形,11 ...

請問可比studio 123既網址我嗎

禁止發言

侯爵府

太子一行入花園街, 買生果果邊, 有幾間童裝唔錯 ..
我今朝買咗條型仔長褲比阿仔 - $69 ... 唔算好平, 但又唔太貴咁囉...

衫再行前 d ( mk 方向 ) 有檔買包包, thomas ( 寫明專買靚貨果間都 ok, 但我覺得老閭態度差咗 ) 再向同一方向中間位置, 有檔買d衫仔都幾型架....

別墅

原文章由 anpan 於 08-10-17 11:47 發表

請問可比studio 123既網址我嗎

www.studio123.hk

大宅

好媽媽勳章

原文章由 cubixluk 於 08-10-17 15:14 發表
太子一行入花園街, 買生果果邊, 有幾間童裝唔錯 ..
我今朝買咗條型仔長褲比阿仔 - $69 ... 唔算好平, 但又唔太貴咁囉...

衫再行前 d ( mk 方向 ) 有檔買包包, thomas ( 寫明專買靚貨果間都 ok, 但我覺得老閭態度 ...

請問你幫囝囝買個條褲係冬天料定夏天料嫁...?? 如果係冬天料...即厚身D既...我會去買...因為BB唔夠秋冬季既衫褲...謝謝!

大宅

原文章由 kawaimrsyu 於 08-10-17 01:25 發表

我阿b上個星期四影左studio 123(Hung Hom),佢地D人好好,又有耐性。我買左A Plan$388包四個造形,唔記得包廿幾定三十幾張相,攞多一張相加$20,攞哂加$300,babykingdom既媽咪會送多一個造形~我阿B total影左五個造形,11 ...

嘻嘻.....我將會去 studio123 影大肚媽媽相啊.....到時再八下先,thanks a lot
0811有馮小貓出世,1011有馮小虎面世。呀哈哈哈....

別墅

醒目開學勳章

STUDIO 123 好似紅磡區分別有2間,請問邊間好D呀

別墅

我係去紅磡蕪湖街影o既~

子爵府

原文章由 funbeauty 於 08-10-18 23:07 發表
STUDIO 123 好似紅磡區分別有2間,請問邊間好D呀

好似唔係2間黎,佢地好似係搬左,一個係之前個地址

首頁

尾頁

跳至