親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

應該係一定要 book 定飛先
除非你去前係佢網址到肯定未 full 咪可以 walk in

原文章由 teresatze 於 08-10-16 11:41 發表
想問有冇人去過?? 係咪一定要book定飛先得??
有冇人試過walk in去買飛?? thx~

禁止訪問

男爵府

平日會唔會都好多人?

禁止訪問

子爵府

唔會, 因為佢地本地人都係要上網 book , 尤其日本假期

原文章由 teresatze 於 08-10-16 16:10 發表

thx~~
我就係上網見d上午已經冇得book, 諗住睇下會唔會有機會佢會預留左d係即場買..

子爵府

如果平日唔係日本假期, 小朋友要返學應該唔會太多人

原文章由 MandyLau13 於 08-10-16 16:45 發表
平日會唔會都好多人?

男爵府

原文章由 Oscar媽 於 08-10-17 10:33 發表
如果平日唔係日本假期, 小朋友要返學應該唔會太多人

thanks, oscar ma.

大宅

我覺得如果去玩的話最好係上午嗰part.

因為我試過同個女兩part都玩過, 上午少人過下午喎.

男爵府

如果上網都 fully booked, walk-in 絕對冇可能~ 好爆架~

複式洋房

我剛剛先去完,以為星期一去WALK IN 去一定OK, 點知全日比D学校BOOK 了,要星期二先有位,我就BOOK星期二上午,點知要下午先有位,我就下午星期二去,但每1項活動都要排成45-60分鐘,我女下午4-9(時間)先玩得4樣嘢,
都不知道點解D小朋友不要返学......因為我女在幼稚園都要請星期假先去日本.但都十分多小朋友玩(日本人)

原文章由 teresatze 於 08-10-16 11:41 發表
想問有冇人去過?? 係咪一定要book定飛先得??
有冇人試過walk in去買飛?? thx~

別墅

請問booking後佢地係咪會係credit card過數先架,因為我book 咗12月但發覺早2日佢地已係我credit card過咗$(yen), 有冇之前去過嘅mami可答我, 咁如果我要cancell咁點呀有冇得退$呀???thanks!

男爵府

周邊有無shopping的舖頭?

男爵府

原文章由 BBchuMA 於 08-10-22 00:29 發表
請問booking後佢地係咪會係credit card過數先架,因為我book 咗12月但發覺早2日佢地已係我credit card過咗$(yen), 有冇之前去過嘅mami可答我, 咁如果我要cancell咁點呀有冇得退$呀???thanks! ...

yes, 會扣數先! book左後可以改一次時間, 但cancel就唔知得唔得喇.

男爵府

原文章由 MandyLau13 於 08-10-22 12:46 發表
周邊有無shopping的舖頭?

有. kidzania位於一個shopping mall.

複式洋房

HI BBchuMA,

點樣可以CREDIT CARD過數,上那一個網頁可以BOOK定,因為我在日本打电話去,去到先比錢.

原文章由 BBchuMA 於 08-10-22 00:29 發表
請問booking後佢地係咪會係credit card過數先架,因為我book 咗12月但發覺早2日佢地已係我credit card過咗$(yen), 有冇之前去過嘅mami可答我, 咁如果我要cancell咁點呀有冇得退$呀???thanks! ...

子爵府

係呀!! 我上次去都是係 credit card 過左數先架, 但我就冇改過時間

子爵府

我剛剛今日去完,昨晚先係酒店上網book(懶老定)點知得返今日下午有位,老公剛confirmed過數book位轉頭入返去再check已經full埋!

雖然網上話fully booking但今日又唔係太迫,我兩個小朋友它它條條都可以每人玩到5樣野。

之前未去過灃洲馬尺原來有咁大個shopping mall早知預半日行個mall啦!

大宅

我地依家在東京, 陣間都會同個女再去kidania!!
佢已經plan好玩邊D喇, 尤其是上次玩唔到果D... hehe
希望今日都唔多人啦~

子爵府

Pooh_Pooh,

你又去左東京呀!! 真開心...我都好想

原文章由 Pooh_Pooh 於 08-10-23 05:53 發表
我地依家在東京, 陣間都會同個女再去kidania!!
佢已經plan好玩邊D喇, 尤其是上次玩唔到果D... hehe
希望今日都唔多人啦~

首頁

尾頁

跳至