跳至

首頁

尾頁

別墅

0707 B 聚首 一堂大家見下面,今次包場,可以加埋其他BB一齊開心下.
日期:11月23日(星期日)
時間:下午二時至五時
地點: Wings Bar & Restautant,銅鑼灣怡和街2-6號英光大廈4樓 (sogo 對面,1010樓上)好方便架!
價錢:約$120(大小同價,BB除外)
人數:最多60人(不包BB),場地有限,額滿即止.
如果不足人數可能會取消,我會另起標題,如欲報名,請直接PM我留下姓名和電話方便聯絡,同時在網上報名.   

別墅

我個仔都係0707baby,o係廣華出世....佢仲未識轉身呀 你地d baby呢?

別墅

11月8日第一次成功轉身
1月1日玩反身之餘又爬爬吓由床跌落地
上星期突然可以扶住坐直
1月5 日真正可以自己坐
12月第一次學ABC 和數字
12月30日第一口米糊 ,第三次己可以食三分一碗

洋房

原帖由 floakm 於 09-1-8 16:06 發表
我個仔都係0707baby,o係廣華出世....佢仲未識轉身呀 你地d baby呢?

我個b仔都係0707出世, 法國醫院, 曾經好似轉過身, 不過, 好耐冇轉嗱, 我都唔知佢識唔識轉身

複式洋房

原帖由 anniehlchan 於 09-1-9 15:24 發表

我個b仔都係0707出世, 法國醫院, 曾經好似轉過身, 不過, 好耐冇轉嗱, 我都唔知佢識唔識轉身

同我亞囡一樣都係0707在法國醫院出世呀, 你好呀!!

別墅

阿女呢排新玩意,鐘意玩掌上壓和做毛毛蟲爬爬下.一日起碼做幾十下掌上壓,臂力有番咁上下,又掀起pat pat撑起個人似彈弓爬,有時又會向後移,總之要定定地都幾難成日周圍撞,好怕佢又跌多次.
換片仲麻煩,有時要兩個人出手,一個捉住上身一個換,仲要大聲叫"No No"先停一陣. 

洋房

原帖由 jackiemick 於 09-1-10 11:09 發表

同我亞囡一樣都係0707在法國醫院出世呀, 你好呀!!

你好, 唔知我地係係醫院有冇見過面呢?

大宅

畀面勳章

原帖由 anniehlchan 於 09-1-12 14:04 發表

我個b仔都係0707,st.teresa

別墅

me too, my bb 都係0707在法國醫院出世.

複式洋房

原帖由 anniehlchan 於 09-1-12 14:04 發表

唔知呢, 你有無去半歲同樂日呀? 我地有無相認呀?

複式洋房

各位0707嘅BB, 到底我地有無相認呀? 我亞囡係蕃茄B呀...
仲有...邊個係Clara呀?

複式洋房

070708 BB - Clara

I'm Clara. Hannah's mummy ar........
[link=http://lilypie.com][img noborder]http://bd.lilypie.com/vWMMp8.png[/img][/link]

複式洋房

蕃茄媽...我係clara, 於半歲party 相認了..到時2月7日再見!!!

原帖由 jackiemick 於 09-1-12 21:13 發表
各位0707嘅BB, 到底我地有無相認呀? 我亞囡係蕃茄B呀...
仲有...邊個係Clara呀?
[link=http://lilypie.com][img noborder]http://bd.lilypie.com/vWMMp8.png[/img][/link]

洋房

My boy is also born on Jul 7 at St Teresa hospital.

原帖由 wclara30 於 09-1-12 22:13 發表
蕃茄媽...我係clara, 於半歲party 相認了..到時2月7日再見!!!

複式洋房

原帖由 wclara30 於 09-1-12 22:13 發表

好呀, 好呀, 到時再見呀!!

複式洋房

原帖由 viv823 於 09-1-12 22:37 發表
My boy is also born on Jul 7 at St Teresa hospital.

哈哈哈哈... 原來有好多0707bb喺St Teresa hospital出世, 你有無去餵奶房餵奶呀, 我地可能見過喎....
你有無1/10半歲party 呀?

洋房

I miss the 1/10半歲party. Yes, 有去餵奶房餵奶呀, total five days. Can all 0707 mama meet together? I look forward the 1st year old birthday party.

原帖由 jackiemick 於 09-1-13 13:36 發表

哈哈哈哈... 原來有好多0707bb喺St Teresa hospital出世, 你有無去餵奶房餵奶呀, 我地可能見過喎....
你有無1/10半歲party 呀?

洋房

我冇參加半歲同樂日呀, 因為唔得閒, 如果係星期日就ok,...仲有,我有去過餵奶房餵奶呀

複式洋房

回覆 # 的文章

好耐無上黎依度....
有幾個媽咪會喺2/22出黎, 地點係尖沙咀日航酒店Tea buffet, 有興趣嗎0707bb媽咪?

洋房

Sorry, I miss your tea buffet again..When is your next gathering?

首頁

尾頁

跳至