美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

2xx一個月, 任何時間, 任何centre. 有興趣pm我.

禁止訪問

大宅

但佢個優惠係兩個兩個上架, 係人介紹先有咁平. 所以我仲欠一個人囉.
原文章由 momojoyse 於 08-10-18 13:06 發表
我有兩個, 要交幾多前, 可pm我啦

男爵府

原文章由 HoneySu 於 08-10-18 14:55 發表
但佢個優惠係兩個兩個上架, 係人介紹先有咁平. 所以我仲欠一個人囉.

唔好介意我搭咀,我都係呢間member,你而家係2??呀,2字頭定尾?
雖則話要打孖上,但人多仲好議價能力.

別墅

想請問一般member的收費係點,交了基本月費後又會唔會有不同的額外收費? 如用不用請教練等....?

原文章由 momo007 於 08-10-18 23:11 發表

唔好介意我搭咀,我都係呢間member,你而家係2??呀,2字頭定尾?

男爵府

原文章由 Ming-Ming 於 08-10-19 13:52 發表
想請問一般member的收費係點,交了基本月費後又會唔會有不同的額外收費? 如用不用請教練等....?

收費係海鮮價 ,要看下你牙力,又要看下佢使唔使追數...

佢又分你join咩咭(即係玩咩時段,玩幾多個club)
唔計永久會員,一般新join的,如果玩all day all club,由$2xx至3xx左右.舊會員會平d.

我自己交左錢就一路都無extra charge,教練你可以唔要.不過你joined後佢會送一堂教練比你,我就死都唔約佢上堂,佢好煩架,成日打黎約你上,因為我都唔打算請教練,所有送都唔要.

大宅

依家跟返我個fd 個價就係250囉, 好似三年contract ,但佢就講明係要我兩個人一pair 計. 其實如果你己經有兩個, 都可以試下叫佢平d, 一係我唔through 我個fd, 同你地去bargain 下. 睇下有無得再平d, 我呢, 無乜牙力架, 又怕煩, so我個fd之前傾到口水乾先有咁既價, 我咪叫佢照offer比我囉.
原文章由 momo007 於 08-10-18 23:11 發表

男爵府

原文章由 HoneySu 於 08-10-19 21:59 發表
依家跟返我個fd 個價就係250囉, 好似三年contract ,但佢就講明係要我兩個人一pair 計. 其實如果你己經有兩個, 都可以試下叫佢平d, 一係我唔through 我個fd, 同你地去bargain 下. 睇下有無得再平d, 我呢, 無乜牙力架, ...

我join左架啦,另外有2個想join個人係第2個答你架.

你個朋友$250 x 36月 = $9000
我抵過佢啦 $175 x 48月 = $8400 一人價(12個月分期) (all day all club 包毛巾)

你試下我呢個terms同佢deal.

大宅

momo07, 你幾多號 join ga? 同埋你係唔係新 join? 定係續會?

好似 $175 個種, 新 join 既 member 係唔得既... 唔知係唔係呢?

[ 本文章最後由 pcarol 於 08-10-21 12:26 編輯 ]

大宅

下?幾多號JOIN又有分别?追QUOTA呀?

我都係MEMBER,但我係幾年加入架啦...當時係...498一個月...但有要教練...好似要800/堂...經己係SPECIAL左...當時都...齋比教練都過萬啦...但我都係1, 3, 5, 日同一間STORE咋...

現在轉了MEMBER SHIP,轉MEMBERSHIP都用左2XXXX...就一年先比好似499卦...唔係好肯定...不過一定唔夠500蚊一年...依然係...1STORE但可以任何時間啦!
http://kidkid.netfirms.com/leadkidtospeak.htm

大宅

原文章由 momo007 於 08-10-19 04:01 PM 發表

收費係海鮮價 ,要看下你牙力,又要看下佢使唔使追數...

佢又分你join咩咭(即係玩咩時段,玩幾多個club)
唔計永久會員,一般新join的,如果玩all day all club,由$2xx至3xx左右.舊會員會平d.

我自己交左錢就 ...

無錯, 唔要佢既私人教練 (Personal Trainer - PT) 就無 extra charge, 其實有 PT 係好既, 不過大部分都係唔好... 而且十分 hard sell, 你無乜需要就唔好 join. 佢會送一堂教練堂俾你, 你唔去就得 ga la.

08年 11月開始, 每人只可以有一條大毛巾同細毛巾, 如果換就要收費.

我最欣賞既就係 Group exercise (GX) classes, 有 aerobics, step, yoga, dance, indoor cycling... 全部都唔駛額外俾 $, 係 得 indoor cycling 同 boxing 要 book... 其他就就咁入去就得. 可以無限上 GX 係好好... 亦都係令我 choose California 唔 choose Physical (限 1 個 月上 10 堂, 及要 book) 既原因. 好多時都有變數, 唔係 book 左就一定去到, 對我黎講, 我就鍾意 flexible d... 而 d GX instructors 都好 professional... 同 PT 差好遠

大宅

原文章由 11-2002 於 08-10-21 12:32 PM 發表

我都係MEMBER,但我係幾年加入架啦...當時係...498一個月...但有要教練...好似要800/堂...經己係SPECIAL左...當時都...齋比教練都過萬啦...但我都係1, 3, 5, 日同一間STORE咋...

現在 ...

我聽聞 16/10/08 全線加價, 我想個個係新定係舊價o者.

大宅

同意,我最LIKE既係BODY PUMP...星期五晚(旺角雅蘭)的教練係DIRECTOR黎架,絕對係品質保證!
http://kidkid.netfirms.com/leadkidtospeak.htm

大宅

原文章由 11-2002 於 08-10-21 12:32 PM 發表

現在 ...

我 2 年前 join, about 240 per month, 一次過俾 3 年, 係 all clubs, all days, all times

11-2002, 你個 infinity membership 去唔到第二 d club, 2xxxx, 好似貴左 d.

大宅

下?又加價,又唔準換(取多次)毛巾?

大宅

原文章由 11-2002 於 08-10-21 12:38 PM 發表
同意,我最LIKE既係BODY PUMP...星期五晚(旺角雅蘭)的教練係DIRECTOR黎架,絕對係品質保證!

你有無玩過之前個 director - Michelle D?... 都係好好.

大宅

原文章由 11-2002 於 08-10-21 12:39 PM 發表
下?又加價,又唔準換(取多次)毛巾?

毛巾就一定係. 唔知係 11月 1 /10 / 15 開始.

至於係唔係加價, 我都唔係好知, 所以想問下.

大宅

當然有啦!金毛那個丫嗎?佢係咪返左祖家呀?

大宅

PCAROL,

今晚有PUMP喎...妳會唔會去呀?不過應該係ALAN教架咋!

成日係度反眼,好怕佢對反眼,好似盲公咁!

大宅

原文章由 11-2002 於 08-10-21 12:44 PM 發表
當然有啦!金毛那個丫嗎?佢係咪返左祖家呀?

係, M.D. 返左 老家...

首頁

尾頁

跳至