自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章

之前無SAVE到舊版係手機, 依家完全唔想用手機新版......
請問有咩方法回到過去???

男爵府

回覆樓主:

我都想知,新版完全唔好用

子爵府

親子王國15週年勳章

回覆:請教~手機版如何退回未升級版

如果有大家就唔駛鬼殺甘嘈啦

子爵府

Android 手機用戶可上網揾親子王國3.2版本apk 下載,刪除新版本app後然後用上述apk直接安裝便可。

我頂唔順新版已轉返舊版

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆:irhk 的帖子

得咗啦~萬分感謝

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Android 手機用戶可上網揾親子王國3.2版本a

原帖由 irhk 於 16-05-20 發表
Android 手機用戶可上網揾親子王國3.2版本apk 下載,刪除新版本app後然後用上述apk直接安裝便可。

我頂唔 ...
請問LG手機可以用咩方法下載3.2版本呀?play store無此版本下載。求賜教

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

回覆:請教~手機版如何退回未升級版?

iPhone 冇辦法

男爵府

我都回到3.2v 喇。真係順眼好多好多好多

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

我頂唔 ...
已成功,多謝指教

子爵府

引用:Quote:原帖由 irhk 於 16-05-20 發表Androi

原帖由 廉媽 於 16-05-22 發表
請問LG手機可以用咩方法下載3.2版本呀?play store無此版本下載。求賜教

...

LG 都係用 Android 系統,簡單啲用手機瀏灠器搜尋「親子王國 3.2版本apk」,揾到後下載,下載完後先去刪除手機中嘅新版親子王國,然後安裝先前下載嘅親子王國 3.2版本。

備註:直接安裝apk,你會被手機要求「允許安裝來源不明的應用程式」,係需要「允許(一次)」的。

[size=28.9964px]******************[size=28.9964px]************[size=28.9964px]******

補充:其實上網下載apk安裝檔案,個人覺得用防毒軟件掃描一下載咗嘅檔案,無問題至安裝會安心啲。

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 廉媽 於 16-05-22 發表請問LG

原帖由 irhk 於 16-05-23 發表
多謝! 成功了。

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我頂唔 ...
唔該哂,成功裝回3.2版本

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

伯爵府

新版完全唔好用囉

子爵府

重有:記得baby kingdom app 唔好設定為自動更新

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

伯爵府

虎到金來勳章

我頂唔 ...
嘩,終於回到過去,些些你

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

所以每次軟件更新要睇清楚, 唔好更新錯新版

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都成功回到過去,好睇好多

已刪除用户

侯爵府

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至