跳至

首頁

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

唔該哂陳家大少奶幫手出左呢個Post..hehe...

其實係我想自組一班平日既班, 因為一班要8個bb先開得成, 我同我既朋友都有興趣, 如果大家有興趣都可以留e-mail 比我, 我再forward 資料比大家, 不過有興趣既要快d決定啦, 同埋最好bb係0712出世架啦~~

時間: 1:20-2:35(75分鐘)

地區: 基甸教育中心(尖沙咀)

日期: 12 Nov, 19 Nov ,26 Nov ,3 Dec, 10 Dec ,17 Dec共六次(星期三)

費用: HK$1,200(6堂)

每組: 八個家庭

報名:
1. qq281207 Sabina(女) 23 Dec 07
2. qq281207's Fd Elena (女) 02 Jan 08
3. cookiegg YY(女) 27 Dec 07

伯爵府

已經收到喇,我睇左覺得有興趣想試下.唔該晒.

原文章由 qq281207 於 08-10-19 22:06 發表
Cookiegg

妳係咪已經收過陳家大少奶關於playgroup 既information 架啦. 如果無既話, PM 妳個e-mail address 比我, 我forward 比妳啦~~

伯爵府

hi qq281207:

我仲未收到張app. form呀,我再pm左個email add比你,麻煩你send多次比我呀, many thanks!!

cookiegg

原文章由 qq281207 於 08-11-8 15:32 發表
Dear All

Dr. Poon Playgroup 09年嘅1月, 星期3, 新班已經有資料啦: -

地點: 重未confirm 實 (不過會係尖沙咀區)
時間: 14:00 - 15:15
日期 : 14 Jan, 21 Jan, 04Feb, 11 Feb, 18 Feb, 25 Feb, 4 Mar, 11 Mar ...

首頁

尾頁

跳至