夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

總之兩個女人同個B都慘,個男人最賤啦!我上網search番呢單野,睇睇下我都有D懷疑係個男人殺個二奶架!因為話個二奶係明顯高大過個大婆架!二黎响案發現場又發現有個血掌印大到分明唔係女人手掌而係男人手掌黎,同埋個賤男話發現屍體當日無厘頭响二奶屋企門口徘徊咗成八粒鐘咁耐至入去,佢就話係因為去到二奶屋企發現大門鎖咗自己响門口等八粒鐘,之後就唔知佢點入屋發現屍體啦,但真係有點唔make sense...呢D疑點仲要係個賤男幫大婆請番黎個律師口中提出以上呢D疑點架!跟手檢控官咪話係咪大婆响洛杉機讀書既大仔有黎幫亞媽手殺二奶囉!但就無證據,結果大婆有錢請番當年辛普森案既專家黎幫佢翻案,又係提出之前嗰D疑點,都係猛話個賤男好有可能係殺二奶既真正兇手,搞咗好耐,個控方至同被告律師達成認罪協議,求其話大婆係'被激怒而殺人',响美國呢條罪頂多判十一年,咁啱大婆已經坐咗七八年,所以至咁快放咗出黎囉....

我响YOUTUBE度睇番大婆個樣,查實以四十九歲女人黎講,佢都算幾靚,唔係醜樣架!細細粒咁又真係好難想像佢會殺得死高大過佢好多既二奶囉...

同埋嗰時原先大婆俾人判咗無期徒刑架,都係皆因警方私下錄下大婆同賤男嗰段對話,初時因為佢地係講國語而唔係英文,D差佬聽唔明,所以至錄低佢地嘈交講既野,之後搵個翻譯黎譯番呢段嘈交對話,至知當時個大婆好傷心咁激動咁鬧個老公,仲同老公鬥氣講:"係呀,係我殺咗佢地兩個呀!咁點吖!!"咁至入到大婆罪,但後尾大婆請番黎個專家話警方咁樣唔合法,所以段錄音做唔到証據,再者,大多數人都R頭就係,如果大婆真係有殺二奶,點解佢仲肯應老公要求,千里迢迢由台灣黎美國咁自投羅網?個大婆本身係住台灣而唔係住美國架!嗰時佢係專程去美國二奶屋企黎同二奶嘈...皆因佢庭上講番,之前佢响台灣時曾經同二奶傾電話,個二奶好寸咁响大婆面前話佢(二奶&B)响美國屋企好幸福,屋企好大又有私家泳池...咁至激到大婆發癲要去美國同佢(二奶)算帳之嘛,如果屬實,個二奶自己都好有責任囉!自己搶人老公已經傷咗個大婆,仲做乜再講埋D咁既風涼話黎傷多大婆幾刀呢?好難要人唔發癲囉.

[ 本文章最後由 ~仔仔媽咪~ 於 08-10-19 16:57 編輯 ]

水晶宮

原文章由 catmilkw 於 08-10-21 17:48 發表
睇完,29去激大婆,抵佢死仲連累埋BB

查實個大婆真係好慘架...自己係糟糠之妻,自己後生時嘔埋自己D錢辛辛苦苦幫老公打天下白手興家,點知隻賤男一有錢就唔記得老婆,仲身痕到偷食唔夠喉,自己搬個二奶去美國金屋藏嬌,自己老婆就自己一個人守生寡一個人住台灣...不過大人既事始終唔好禍及孩子囉,個BB真係死得好冤枉...

[ 本文章最後由 ~仔仔媽咪~ 於 08-10-21 18:00 編輯 ]

水晶宮

原文章由 等運到 於 08-10-21 18:04 發表

個29真系識嘆丫, 搬去美國又住大屋, 又私家泳池!
都冇捱過,依d人咪坐享其成lo!難為個大婆

佢自己衰好, 仲連累埋自己個仔!

講真佢嘆世界佢既事,佢最衰多口就係越洋打個長途電話同大婆爭老公時仲講埋呢D風涼話囉!講真佢搶人老公已經好錯,佢仲同自己FD講話等緊人地老公同老婆離婚等自己坐正,實情真係唔明呢D二奶搶人老公既女人點諗野...

水晶宮

八得少添...邊位潘X琪呀?咁厚顏無恥既?
原文章由 等運到 於 08-10-21 18:35 發表

依家d 29真系無恥!俾我聽到都火滾喇
你睇個潘x琪, 做人阿二仲周圍post相晒幸福, 仲話自已係黎太!
醜字都唔識寫

水晶宮

原文章由 等運到 於 08-10-21 21:02 發表

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1783293&extra=page%3D3

個女仔個樣都唔係差吖...做乜咁賤走去做人29仲明搶人地老公咁cheap架!!!

水晶宮

原文章由 豆丁 於 08-10-21 22:28 發表
佢個樣&對奶整GA MA~

mouth: mouth: mouth:

水晶宮

原文章由 豆丁 於 08-10-21 22:33 發表
好彩有你去search~

我都係想知下件事係點所以至响YAHOO度search佢D資料黎睇咋!

水晶宮

原文章由 豆丁 於 08-10-21 23:03 發表
睇左先知大婆捱世界,29歎界~人都搶左仲要精神迫害人老婆,都5係善類LA~個老婆仲可能無殺人~

mouth: 係啦!如果唔係個老婆殺左人番咗台灣,個老公叫佢黎美國協助警方調查,佢又會乖乖就範照樣飛去美國俾人審囉....個差佬都係因為偷聽佢發晦氣同老公當眾嘈交話係佢做既,咁至叉廚佢告佢謀殺咋.mouth: mouth: mouth:

水晶宮

原文章由 等運到 於 08-10-22 07:57 發表

我岩岩睇過依單案..其實個29系咪個男人殺咖呢..?
佢老婆咪代罪羔羊?咁個男人殺人動機係咩呀??

mouth: 係啦,搞到我都覺得係個男人殺...連個老公自己請番黎為自己老婆辯護個律師都响庭上講到係個男人有殺二奶動機,八年之後個大婆請番黎嗰幾個專家又講到又係個老公殺二奶既...我都睇到一頭霧水...mouth: mouth: mouth:

水晶宮

原文章由 等運到 於 08-10-22 07:58 發表

佢依家已經系過街老鼠

佢呢D咪自己攞黎賤囉!搶人老公都搶到咁揚响網上公開哂命...佢真係得架喇佢!!!

水晶宮

係啦,就係諗唔到佢有咩動機會殺埋自己親生仔囉...就係D專家話响現場發現大血掌印,講到明一定唔係女人手掌而係男人掌印黎,大婆個大仔又無証據顯示係佢幫亞媽殺二奶既,再者個賤男當日响發現二奶屍體前,又無厘頭徘徊响二奶住所門前達八小時至入屋,搵鎖匠都唔駛等八個鐘咁耐啦....同埋又發現有人响殺完人之後,着住對男性涼鞋(無記錯既話)踩過血行去廚房削蘋果食,又識得抹乾淨地板D血,淨係無抹涼鞋上面D血至走人,呢D又真係匪夷所思囉...mouth: mouth: mouth:

原文章由 等運到 於 08-10-22 09:20 發表

我都系...mouth:mouth:" />
不過我真系好想知個賤佬動機系乜, 連親生仔都要殺埋

但如果話大婆殺既, 佢怕個bb將來分佢到d仔身家, 所以連bb都殺埋, 依個動機又好似好合埋wo

總之好多疑点... ...

水晶宮

原文章由 等運到 於 08-10-22 15:21 發表

殺完人仲去食蘋果.....真係好匪夷所思...

mouth: 咪係囉!殺完人仲可以咁定批蘋果黎食...仲要係有批埋皮至食嗰下先驚喎...

水晶宮

我係逐個網址按入去睇,睇多幾篇至知咋~~~咁佢批埋皮D果皮仲响垃圾桶度吖嘛(如果我無記錯的話)...應該唔會咁好手尾拎埋走卦....mouth: mouth: mouth:

原文章由 等運到 於 08-10-22 15:49 發表

好得人驚, 完全系變態人所為..
你都睇得幾仔細~~
我冇睇到依d.....

但d人点知有人食apple仲批埋皮既?

水晶宮

原文章由 等運到 於 08-10-22 19:55 發表
我只睇左一個網址, 你真系犀利, 睇晒o甘多

依個世界真系唔公平, 兩個女人同bb都要受罪, 但偏偏搞依件事出來o個賤男就冇事, 乜都唔洗負責..唉!

我就係開得一個網站時又睇到一頭霧水,咪一路逐個黎開黎睇想了解多D囉~~~咁就俾我睇鬼哂~~~但都係一頭霧水...mouth: mouth: mouth:

係啦,講真兩個女人同亞B都慘,最那賤都係隻衰男人,呢頭老婆咁仆心仆命幫佢闖事業,嗰頭佢响樹滾女仲講到天花龍鳳話娶硬人地唔要糟糠之妻!結果兩個女既,為咗呢一個賤男,而打生打死,一個搞到坐監受人唾駡(鬧佢生二奶同二奶仔),另一個就因為衰多口又衰同人爭老公結果同個仔俾人咁殺死...好無謂囉!

水晶宮

原文章由 等運到 於 08-10-23 01:14 發表
我去search過單case.睇左好多網站..好似有好多可能性, 兩個都似兇手, 因為有d網站講野會有吾一樣...
我都一舊雲....

咪就係~~~一D網站就偏向登大婆不值,另一D網站又登二奶死得慘,自自然然個個網站講D野又有唔同,我都睇都R哂頭..

首頁

尾頁

跳至