自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

咁恐怖,我上年同99,62一齊去台灣,62&99仲比埋我地2公婆團費tim (禾地去報名,但佢硬係要比番哂d團費我地)
4個都成萬蚊架~ 去到我地梗係包哂佢地洗費喇
不過,99又自掏幾千蚊買手信
可能佢地覺得我兩公婆肯同佢地去旅行卦
原文章由 Charlotte_mom 於 08-10-19 16:12 發表
哎, 大家咁話啦!
幾年前仲有計傾時, 試過了!!!!!! 超後悔, 我99 cheap到成個trip只出過airbus八達通錢, 其餘一毫子都無俾過, 喂! 請你去都唔好咁過份下話 , 買既食既tips既全部都係我地俾晒, 夜晚同我媽一 ...

大宅

上年同99去過一次台灣,我一家3口+99+99個fd.

我直頭 怕左佢...我唔會再同佢去旅行.

老公都話以後都唔會同佢去.因為佢可以咩都同人講...(同d團友)

連同我62 離左婚都講比知.(係講左好多野出黎)
GLITTER WORDS INTRUCTIONS
» Click inside the textbox then hold Ctrl on your keyboard and press the A key. Next hold Ctrl and press C. On your blog, myspace, personal page, or profile hold Ctrl then press V and add the playboy graphics where you want it to appear on your page.

Results:

洋房

我都有同奶奶去旅行
都ok la
張就 ! 張就 ~~~

複式洋房

回覆 #9 彤b^^ 的文章

我奶奶死了。由於我老公是一名超級孝順仔,每年都會同埋我老爺一齊去旅行,去了很多年,我們當然是“全包宴”,什麼錢都由我們支付。我老爺有5個仔女,無一個願意帶佢去旅行,只有我老公肯,於是同佢去旅行,變成“順理成章”之事。。。。我就極之討厭,有一次我們&囡囡去旅行,沒有預佢,佢就黑臉發脾氣,我很想跟他說:我都有亞媽生,我只帶過我亞媽去一次旅行,佢就年年跟我們去,我亞媽都有感覺呀!!!!!

大宅

如果可以最好唔好啦 ~ 我都試過同 6299 去旋行. 哈, 反而系我 62 trouble 過我 99. 所以我希望唔會再有下次.

大宅

[quote]原文章由 Charlotte_mom 於 08-10-19 16:12 發表
雖然我知我會7日都唔出聲........就同老公講有位就一齊啦! 點知個團full左, 好彩好彩 -- 連個天都幫你. 好野.

大宅

原文章由 muimui媽 於 08-10-18 18:00 發表
同枱食飯都唔想
莫講旅行

BINGO~!諗起都打冷震

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 rubymo928 於 08-10-20 15:23 發表
[quote]原文章由 Charlotte_mom 於 08-10-19 16:12 發表
雖然我知我會7日都唔出聲........就同老公講有位就一齊啦! 點知個團full左, 好彩好彩 -- 連個天都幫 ...

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

你知唔知我當初agree時, 內心幾掙扎呀 !!!
原文章由 rubymo928 於 08-10-20 03:23 PM 發表
雖然我知我會7日都唔出聲........就同老公講有位就一齊啦! 點知個團full左, 好彩好彩 -- 連個天都幫 ...

別墅

我上個月中秋同我、c6、我媽媽及奶奶去九寨溝旅行

奶奶咪話好貴呀肉痛囉,但佢又好開心咁同人講阿仔同新抱帶佢去旅行

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

去過2次, 唔想唔希望有第3次

珍珠宮

最好唔好啦, 實唔好玩的. mouth:

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

會既, 短途的話
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

侯爵府

如果我99在生,我一定同佢+小朋友去玩.

侯爵府

我至少同62 99 去過四、五次la,佢地好闊綽,俾哂錢。 但係我都唔恨la!

仲要向d friend呻話我地唔同佢地去tim

我book咗出年去resort,一早已經同老公講話想去relax下,睇下小說,佢地又話要跟埋去,xyz,希望無位la! 不過呢次有金融海嘯,怕且都好難無位嘞!

大宅

agree

原文章由 muimui媽 於 08-10-18 18:00 發表
同枱食飯都唔想
莫講旅行

子爵府

以前去過多次, 很怕了!

佢好鍾意買無謂野(要我老公比錢), 唔比佢買就嬲, 返到香港重要同d仔女講我老公唔比佢買野! 所以呢次之後, 以後冇下次了!!

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唔制, 除非佢請, 否則打死都唔制, 99係好難頂ge 人, 諸多挑剔:;pppp: :;pppp:

男爵府

係唔情願的情況下已經去左幾次. 因為我2老婆同亞囝次次想出去玩, 比我姑奶知道佢實表示想join埋一齊. 其實同姑奶去無問題, 因為佢2公婆無小朋友, 其實都好悶, 加上佢對我地幾好. 所以無所謂, 衰在佢次次最後都會叫埋我62, 99. 不果其實我唔會理佢地, 當係團友咁, 我亦唔會照顧佢, 留返比姑奶做. 不果我已經決定左以後我地去旅行唔好比我姑奶知, 我都有同老公講, 佢無出聲. 因為今時今我實在太唔想見到我62, 99.
原文章由 mylihelen 於 08-10-18 17:10 發表
各位妳會唔會同奶奶去旅行,您和她兩個人去 ? 我有同奶奶去,不過幾難頂又浪費金錢.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至