自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

絕對唔會, 99同d姑奶去親旅行都嗌交發皮四番黎, 其中一次去7日旅行, 為左少少野第二日開始黑面唔彩人到番香港, 你話死未, 姑奶們已經發誓唔會同佢阿媽我99再去旅行

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

only我同奶奶就唔會lu, 但plan緊Christmas去馬來西亞, 都會叫埋奶奶去, 一齊開心吓啦。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

有呀, 唔只同奶奶, 係同成個家族一齊去添,
已經幾年暑假都係包團去旅行, 第1年好唔慣,
話唔會有第2次, 點玩玩下又覺得好開心,
今年最誇張,1行37人, 好好玩呀!

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

mylihelen,

咪玩啦.......同99去旅行 = 自殺.......

原文章由 mylihelen 於 08-10-18 17:10 發表
各位妳會唔會同奶奶去旅行,您和她兩個人去 ? 我有同奶奶去,不過幾難頂又浪費金錢.

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

大宅

原文章由 mylihelen 於 08-10-18 17:10 發表
各位妳會唔會同奶奶去旅行,您和她兩個人去 ? 我有同奶奶去,不過幾難頂又浪費金錢.

Noway, 保持距離好 D, 唔係又問以為我好有錢, 係都叫 C6同佢去好了

係都同我自已亞媽去啦, 亞媽生妳出黎, 對自已亞媽唔住既野我唔會做既.:;pppp:

侯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

我試過好多次同我99去旅行..因為見佢湊阿仔甘辛苦咪一家人一齊去囉,都去過幾次囉,我老爺就唔LIKE周圍去,所以通常都同99去 我地感情好好架,佢當我好似女甘

大宅

最好唔好

複式洋房

我萬分之唔鍾意同我老爺去旅行,我咪叫我老公自己同佢老公去旅行囉,但每次,我老公都要預埋我!!!其實,佢自己做孝順仔咪佢自己陪個老豆,我同我亞媽去旅行,都唔駛要我老公陪啦!!!

[quote]原文章由 Joe媽媽 於 08-10-21 13:42 發表

Noway, 保持距離好 D, 唔係又問以為我好有錢, 係都叫 C6同佢去好了

係都同我自已亞媽去啦, 亞媽生妳出黎, 對自已亞媽唔住既野我唔會做既.:;pppp: ...

大宅

原文章由 nono76 於 08-10-21 13:53 發表
我試過好多次同我99去旅行..因為見佢湊阿仔甘辛苦咪一家人一齊去囉,都去過幾次囉,我老爺就唔LIKE周圍去,所以通常都同99去 我地感情好好架,佢當我好似女甘 ...

提外話: 黑心D講, 如果妳同佢個仔出問題, 妳睇佢幫個仔定幫妳"lay"個女
我個妹就是了, 對佢好似女, 無事個陣都真係幾好, 但佢個仔包2奶, 佢99 都咪又係幫晒個"死仔包"

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

2 年1 次........mouth:

原文章由 mdl832832 於 08-10-21 13:55 發表
最好唔好

大宅

原文章由 roccomami 於 08-10-20 17:15 發表
点解依家D媳婦咁憎99,到呀仔娶老婆唔知我點算

超級同意.
做緊人新抱,自己又有個仔,他日亞仔個老婆厭自己超級難頂時.想當日,自己咪又係o甘.

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章 畀面勳章

我地一家3口會同奶奶去旅行的,不過約埋d姑奶一齊去,每次都幾開心嫁,不過我就未試過只得我同奶奶兩個去旅行,我想都可能無噤的機會,
因為我d姑奶實唔會放心的.因奶奶年紀大,怕我照顧唔來.

首頁

尾頁

跳至