潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

第一次買了件桃紅色褸,長度至膝頭對上2~3吋。

你會點襯下身??我諗唔到~~~
1.長boot + one piece???
2.7分短legging + 桃紅色鞋(但唔知點襯第二d...)
3.未諗到...????

仲有,襯咩款 / 色ge手袋呢??

各位高手請幫幫忙!!!!(如果有雜誌相做參考就更好了~~)

[ 本文章最後由 Japenese 於 08-10-18 17:54 編輯 ]

男爵府

原文章由 gutgut22 於 08-10-18 17:59 發表
其實我會窄身牛仔褲~再長BOOT~
袋我會用手挽~救

thx~

我著唔到窄身牛仔褲
或許長legging+boot !?

男爵府

原文章由 leanna~ 於 08-10-18 20:50 發表
白色top,leggings下身要扣埋,再黑色boot!

件褸得上身有鈕咋~~~

男爵府

原文章由 kiki.kiki 於 08-10-18 20:57 發表
1) 黑色長leggings + 長 boot + 大型皮手袋
2) 入面One piece 裙 (唔長過件褸) + open toe 3" 高踭鞋 + 細手袋

你地覺唔覺得黑色boot最"安全"???

男爵府

原文章由 qqbabe 於 08-10-19 09:35 發表

件褸有d似marc jacobs既style, 今季我會襯粗腰帶, 當連身裙咁著, 我自己唔鐘意one piece襯長boots, 因為係街實在見太多反面教材, 我會襯ankle boots或者pumps.
fendi
http://www.style.com/slideshows/fashionshow ...

襯belt襯咩款 / 色??

襯ankle boots都幾ok wor~~~,thx for your photos!!

男爵府

原文章由 marinchan 於 08-10-31 17:44 發表
我都有買哩件褸, 不過係買卡奇色, 我覺得桃紅色好難襯, 最好緊係襯黑色, 而加興踐腳褲(leggings), 高跟鞋, 小手袋.

你會襯belt嗎???

首頁

尾頁

跳至