婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 #1 yuet 的文章

我對佢多一陣就死左好多細胞,邊有人日日系屋企唔系鬧呢個就系鬧果個,D說話又好毒,好難聽,我平時避得則避。得我阿B先敢話佢:超級無敵口水多過茶。。我地都唔敢叫佢收聲,屋企雞毛蒜皮的事發生都管我事,都可以鬧我。

複式洋房

回覆 #2 碟碟 的文章

沒相架,系我自己拿發泡膠同彩色帶織個相框,D相攝系里面。(我之前系教師所以識做好對手工藝)

男爵府

then, 一係照攝張紙條比佢 or 攞的相去過再膠先放入去, 睇佢點篤
原文章由 OCT2008 於 08-10-20 16:43 發表
沒相架,系我自己拿發泡膠同彩色帶織個相框,D相攝系里面。(我之前系教師所以識做好對手工藝)

男爵府

原文章由 碟碟 於 08-10-20 16:28 發表
我都讚成裝眼仔, 影到嘈唔嘈一件事, 比C6睇番, 咁你要鎖門佢都冇得出聲...同埋想問樓主你張相有冇放係相架入面? 點解咁易比人篤穿?如果有,佢都咁花時間去攞張相出黎篤, 我會建議你再換一張你單人既新相入去, 引的陰 ...

複式洋房

原文章由 碟碟 於 08-10-20 16:28 發表
我都讚成裝眼仔, 影到嘈唔嘈一件事, 比C6睇番, 咁你要鎖門佢都冇得出聲...同埋想問樓主你張相有冇放係相架入面? 點解咁易比人篤穿?如果有,佢都咁花時間去攞張相出黎篤, 我會建議你再換一張你單人既新相入去, 引的陰 ...

之後有痛腳,你就可以直接搵空手,俾我唔會同c6講,我要俾果個知道我唔同其他人講係為左幫佢保留面子同時講明自己唔好蝦,唔希望有人再做咁多動作

大宅

樓主,你個相架應該係得個框,就咁放幅相入去,幅相上面係冇膠片嗰隻,係咪?

首頁

尾頁

跳至