興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

別墅

我買左Nikon D60 但想換支鏡係(AF-SDX VR Zoom-Nikkor55-200mmf/4-5.6 1F-ED ) 但舊支鏡應該無用,可否賣出去架,會有幾錢呢 ? 我買左個相機都係 十幾日到,禁本身支鏡可賣到幾錢,又可放係邊到賣比人呢 ? 可否教我.......唔該

別墅

我買D60 係套裝黎架(個鏡留下有咩用)

我買D60 係套裝黎架,禁係話唔好賣出去,留返去先,個鏡留黎有咩用 , 禁請問留下個舊鏡是否遲 D 會有用途呢?我係想買 55-200個鏡,好似個價錢低左,唔洗 $ 2000所以現在想下買唔買囉.

別墅

回覆 #1 chloepapa 的文章

禁請問支舊鏡應該留下來,還是賣出去呢?你所講支鏡請問幾錢呀,我知到55-200mmf/4-5.61F-ED $ 1750 禁你叫買個支就禁同人講係 18-55mm 55-200mm就得架

別墅

sorry 係我講唔清楚支鏡

原文章由 chloepapa 於 08-10-19 22:20 發表
sorry, 搞清楚先
你有支咩舊鏡先 ?

買 D60 KIT SET, 支KIT 鏡好似就係 18-55, 唔駛再另外買

別墅

sorry 係我講唔清楚支鏡

原文章由 chloepapa 於 08-10-19 22:20 發表
sorry, 搞清楚先
你有支咩舊鏡先 ?

買 D60 KIT SET, 支KIT 鏡好似就係 18-55, 唔駛再另外買

係呀之前買時我朋友叫話分開買支55-200mm支鏡,但沒有錢,但現在我想要影係 人要清有立體感 - 後面霧,所以想要支55-200mm啦,我係買 d60 kit set 呢架,我覺得無禁立體,所以想買支 $2000留下,但我上網睇到55-200mmf/4-5.6 1F-ED $1750
禁 我睇到黎支 18-55mm F3.5-5.6G VR $1880禁邊支好呢?
我朋友去左旅行影相,佢玩開菲林相機,佢都係第一次玩數碼,佢買左D80..........所以問唔到佢買咩鏡,同有咩分別,我kit set支鏡留唔留下來,就係這問題啦

別墅

禁係咪唔好買支 55-200mm鏡

禁係咪唔好買支 55-200mm鏡,要等 12 出個支新鏡,如果係禁會大約幾錢架?

首頁

尾頁

跳至