跳至

首頁

尾頁

男爵府

我又想搵番 d 12 月3 日出世既朋友仔, 有無呀?

男爵府

回覆 #2 BabyTam 的文章

wakaka... 貢岩o既, 禾果個都係囡囡呀!
你個 bb 而家幾多磅?同埋識 d 咩呀?
禾果個臭b 宜家大概有20 磅, 識得打掌掌、揮手hi、byebye、錫錫,最近學緊點頭,而且好為食,禾地食親野,佢就搶野食,仲好鐘意飲可樂添!
bb 仲有個幾月就一歲喇, 你有無打算同佢開生日會呀?

男爵府

回覆 #1 旻旻豬 的文章

祝各位 123 baby 生日快樂, 身體健康, 快高長大!!

男爵府

Hello , 你地好呀!
等我做個 list 先︰

小百合 ------------囝囝
lilian926-----------囝囝
gogokoko88------囡囡
Babytam----------囡囡
hosuetma---------囡囡
OdieBB------------囡囡
Charlotte07-------囡囡
旻旻豬-------------囡囡

你地 bb 生日果日, 點慶祝呀?
我就整左個木糠蛋糕, o係 保母屋企慶祝呀!

男爵府

回覆 #13 Charlotte07 的文章

無咩必要, 我諗住唔比佢讀nursey, 好驚呀!好驚佢咁細個, 容易惹到菌, 我朋友個 bb, 1歲半, 番左託嬰院唔夠一個月, 就惹到諾沃克, 住左成個星期醫院, 而家都未好得晒。
而且我有媬母幫我湊, 我好放心唔怕無人幫我湊。無辦法, 怕左 d 菌, 避得一時得一時, 哈哈!

男爵府

好嘢好嘢, 又多兩個朋友仔,歡迎呀,好想有機會約埋咁多123 bb 見見面!
好多囡呀, 兩位囝囝變得好矜貴!

首頁

尾頁

跳至