自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

珍珠宮

其實我不太明白為什麼可收埋小三那麼久老婆也不知道,因為如平常一放工便回家,放假也常陪老婆仔女等,怎可偷食?

用戶要求終止服務

babymj33 發表於 16-5-30 17:35
呢啲 case, 個女人真係吾知離吾離婚好
我識一位男士以前嫖得好緊琅, 後來佢老婆發出最後通諜才無離婚.

但只係改左唔去咁密, 同埋個男人無以前搵咁多至嫖少左.

個男士係好口才了得, 好TUM 得人果隻....似曾至偉.

傾正經又得又玩得果隻.

最記得佢講----我老婆波細, 所以我鐘意揀大波嘅( 意思是妓女要大波)

水晶宮

回覆樓主:

見得多,一個早走一步,留低妻兒,另一個被佢老婆送佢上路,子女給家上養大

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

triple3 發表於 16-5-30 17:41
對老婆好,錫仔女,對家庭負責就唔會偷食啦

冇錯!偷食得就已經背叛左個家,何來好?

眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

大宅

其實自己身邊有唔少例子,好容易會對結婚無左信心,總是覺得男人一定會偷食,係咪真係咁鐘意刺激?

珍珠宮

回覆樓主:

朋友圈中有2個,2個都係對老婆好好,又好錫d仔女,成日有family day都一家大細周圍去,不過,佢哋都有去滾但又識返屋企,當然,重點係老婆原諒咗佢哋。

大宅

回覆:你有無識個男人對老婆好,家庭負責,錫仔女, 但就有去偷食!

原來好多人對\"對老婆好,家庭負責,錫仔女\"的定義好唔同,我驚訝出軌仲可以叫對老婆好,負責同錫仔女囉! 俾錢俾時間已經叫負責同錫?

男爵府

大把, 唔比老婆知已經叫做比面,聽過最誇居然將阿二安排住系自己屋企隔離大廈,但個老婆唔知,仍然以爲自己好幸福

侯爵府

babymj33 發表於 16-5-30 17:35
呢啲 case, 個女人真係吾知離吾離婚好

實有啦,出去玩完咪返屋企做好好先生囉⋯以前細個出去蒲果陣真係見唔少。

侯爵府

畀面勳章

個男有老婆,個女有老公,有仔女、一樣照食,食左三、四年,個男人既老婆知知地,個女人既老公,唔知添....死未!

珍珠宮

Moonlight819 發表於 16-5-30 21:54
其實我不太明白為什麼可收埋小三那麼久老婆也不知道,因為如平常一放工便回家,放假也常陪老婆仔女等,怎可 ...

我有朋友收埋小三10年,享齊人

伯爵府

回覆樓主:

我有個阿叔咪係咁,係人都知佢出面有小三十幾年,但我阿嬸知都冇出聲

珍珠宮

BIGPAT 發表於 16-5-30 22:30
我有朋友收埋小三10年,享齊人

但照理如果老公如果偷食,總會有些時間或重要日子不陪伴左右,為什麼老婆(有些甚至很久)也不發現,是否有點失職呢?

珍珠宮

Moonlight819 發表於 16-5-30 22:38
但照理如果老公如果偷食,總會有些時間或重要日子不陪伴左右,為什麼老婆(有些甚至很久)也不發現,是否 ...

應該大婆都知,我估

大宅

有呀大把。男人覺得冇問題架嘛,佢哋個心好廣闊,多多女人都可以一樣咁愛、一樣咁錫。

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

有,仲為數不少
I 大蚊豬   

男爵府

Moonlight819 發表於 16-5-30 22:38
但照理如果老公如果偷食,總會有些時間或重要日子不陪伴左右,為什麼老婆(有些甚至很久)也不發現,是否 ...有點失職呢?

就算係夫婦 ,都吾會 24小時黏在一起, 只要個男既應交人既日子交足,
小三又不在這些位爭, 咁就可以好耐架啦
洋房, 複式洋房, 別墅, 大宅, 男爵府, 子爵府, 伯爵府, 侯爵府, 公爵府, 珍珠宮, 水晶宮, 翡翠宮, 珊瑚宮, 瑪瑙宮, 琥珀宮, 象牙宮, 寶石宮, 榮譽會員, VIP, 官方特派專員, 王國會長, 家長會會長, 管理員, 超級版主, 版主, 彩鑽殿, 天珠殿, 雲母殿

子爵府

bertcat123 發表於 16-5-30 18:30
呢D男人真係好勁, 可以瞞咁耐, 而且財力一定充足, 養一頭家已經唔輕易, 仲要養兩頭!! ...

有d係賤到養老婆仔女就無錢,甚至要個老婆養返轉頭,但又有錢溝女比第三者隔離版見過

男爵府

回覆:你有無識個男人對老婆好,家庭負責,錫仔女, 但就有去偷食!

暪住老婆生埋仔都見過啦,全世界仲以為佢係好好先生

男爵府

kimchimom 發表於 16-5-30 22:33
我有個阿叔咪係咁,係人都知佢出面有小三十幾年,但我阿嬸知都冇出聲

其實正常人都吾會係阿嬸面前主動提起...
洋房, 複式洋房, 別墅, 大宅, 男爵府, 子爵府, 伯爵府, 侯爵府, 公爵府, 珍珠宮, 水晶宮, 翡翠宮, 珊瑚宮, 瑪瑙宮, 琥珀宮, 象牙宮, 寶石宮, 榮譽會員, VIP, 官方特派專員, 王國會長, 家長會會長, 管理員, 超級版主, 版主, 彩鑽殿, 天珠殿, 雲母殿

首頁
23456...7

尾頁

跳至