跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

沙沙...夜晚我唔得呀..因qk第2日要返學.....可否改日子..如除夕之前日子 , 如其他mami冇問題....請留個車位比我啦...其照夠5-10點, 請取消我啦....thank you..

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

thank you sa sa,,,
好耶..有得玩....

珊瑚宮

原文章由 沙沙 於 08-10-21 12:35 發表

qqma...果日妳可唔可以幫手做司儀呀? 妳口才好呢

ok 既...

珊瑚宮

原文章由 味兒 於 08-10-22 00:33 發表
沙沙: 今次到我玩la 我唔做la 哈哈 不過如果我早到 我會幫手
幫手食 哈 講笑ja 我今次要好好enjoy 個party 呀

係喎.........咁我咪冇得玩....唔濟呀..
不過算啦....見SA SA出咁多力..我就出返小小啦..

珊瑚宮

sa sa,
入左數比你啦...check check la...
qq ma

首頁

尾頁

跳至