想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 畀面勳章

Hi fifi2309230,

我也想book仁安照輸卵管? 請問應打哪一個電話號碼預約呢?另可否給我一些booking醫生資料呢? 因我也聽講照完後會比較容易Bingo的!

Many thanks in advance!

Yours,
Joeyhui622

原文章由 fifi2309230 於 08-10-20 18:54 發表
我未照時都以為好痛,上個月照左原來只係佢放水入去後有一兩秒谷住咁,又未至於係痛,只要放鬆d就ok啦!

大宅

Hi fifi2309230,

So 我現在是否也應先看董醫生呢? 再叫他轉介我到仁安或亞洲照輸卵管呢? If yes, 請告知董醫生的預約電話號碼?

Thanks for your kindly help!

Yours,
Joeyhui622

原文章由 fifi2309230 於 08-10-21 11:14 發表

我唔係在仁安照。經董e生,去左亞洲照。e生同護士都好好做前叫我放鬆,照時,照後又不停問我有冇唔c服。

大宅

Hi pnd,

我也想book仁安照輸卵管? 請問應打哪一個電話號碼預約呢?另可否給我一些booking醫生資料呢? 因我也聽講照完後會比較容易Bingo的!

Many thanks in advance!

Yours,
Joeyhui622

原文章由 pnd 於 08-10-20 15:28 發表
10 月27日去仁安照輸卵管.... 好擔心.. 個個去照完都話好痛.
逍常要照幾耐時間?

大宅

Hi lalamike,

Thanks for your reply!

我想問第一次睇董醫生是否一定要c6一起看呢? 因我打算先到仁安照輸卵管(顯影)後才決定是否應看不育科 - 董醫生呢? 可否給我一點意見呢?

Yours,
心急人 - Joeyhui622

原文章由 lalamike 於 08-10-21 11:32 發表
Joeyhui622,

仁安董醫生預約電話:2608 3176

不過,或者你要先見左醫生,睇下佢會唔會recommend你照先,因為人人身體狀況唔同。

希望幫到你啦!

大宅

Hi lalamike,

Thanks a lot & I just booked Dr. Tay.

Have you bingo yet?

Yours,
Joeyhui622

原文章由 lalamike 於 08-10-21 11:57 發表
第一次看董醫生可以不用同c6一起。
但如果只照輸卵管而不看不育科,我就唔知手續了。或者你打電話去問一問﹖因為果邊d姑娘都好nice,佢地會答你嫁。

...

首頁

尾頁

跳至