自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

老伯 ( 開場見到 ... 老伯一個 )---> 係岳華,陳豪阿爸,城中最有錢嘅名人!

原文章由 chickenwing2006 於 08-10-24 00:39 發表
因為要安排 d 主打男星出場麻 ....

大妹 + 保怡
2 妹 + 陳豪
3 妹 + 老伯 ( 開場見到 ... 老伯一個 )

不過 c 奇姐好似好多樹 , 成日攪散大妹同巴
c 光年

...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

真係呀 ?? ..... 甘未變左 gigi 既 aunty
lor .... 我立一立眼好似係 .... 不過唔 sure !!

即係 3 妹真係咩都為 $$ 看啦 , 唔係 why 會同
老伯 wor

今日見 moss 見到 gigi ..... 真係驚為天日呀 ,
佢退出真係好可惜 !! 3 姐妹入面佢最索

原文章由 NgoNgo 於 08-10-24 00:49 發表
老伯 ( 開場見到 ... 老伯一個 )---> 係岳華,陳豪阿爸,城中最有錢嘅名人!

珍珠宮

畀面勳章

原文章由 M&A Mom 於 08-10-24 00:29 發表

佢地唔算有錢,你睇姜大偉攞晒d 積蓄先有4百萬!(雖然4百萬對我黎講已經好有錢 )你睇荷媽都係要碼住d 亞太!禁三妹都算嫁咗個有d錢老公,母憑女貴,點都可以扮吓富貴!

故事講荷媽成日想d 女嫁有錢人,我諗以後大把好戲睇 ...

佢地住間屋唔野少架喎..亞荷媽仲得閒行入車行..同個老公試架benz..跟手就話買...雖然最後無買..但一個家庭閒閒地可以拎百幾個出黎買架新車..真係應該唔止4百萬身家囉..仲有佢地住果間屋呀...半山獨立屋黎架..之前"更上一層樓"都有介紹過....mouth:

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

個老伯唔係大言生, 我同C6唔通都看錯咗, 看片頭大妹會同黃德斌拍拖先再同宝怡! 不過最後二妹講關於珠宝時好似好作狀, 因我經常覺得她做戲一般, 反而張可怡做戲幾好, 但今次無她份, 再加埋鄧卒雯就OK啦!
原文章由 NgoNgo 於 08-10-24 00:49 發表

首頁

尾頁

跳至