懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

民房

請問有無媽媽係伍箐華個度做過抽羊水檢查呀? 佢既手勢ok嗎? 我是睇開佢的..佢是養和的高級e生...我book咗下個星期做...真係有d緊張...

民房

any reply...thanks...

原文章由 t8y6501 於 08-10-21 12:06 發表
請問有無媽媽係伍箐華個度做過抽羊水檢查呀? 佢既手勢ok嗎? 我是睇開佢的..佢是養和的高級e生...我book咗下個星期做...真係有d緊張...

複式洋房

我都想知~~~~

子爵府

原文章由 t8y6501 於 08-10-21 12:06 發表

我雖然唔係伍醫生抽羊水,但我0係上星期抽過,其實抽羊水好似抽血甘GA咋,係支針長D囉,所以唔駛擔心,放鬆D就OK~~~唔算痛GA,,祝你BB健康~~

民房

抽羊水 - 今日終於抽完

今日終於係伍E生度抽完羊水 ...佢既手勢好好..用咗5分鐘左右就完成..都唔係好PAIN...

大宅

伍醫生有冇叫你lee2日都要休息 or 瞓床 ? 有咩要留意呀
抽完後?

原文章由 t8y6501 於 08-10-27 18:30 發表
今日終於係伍E生度抽完羊水 ...佢既手勢好好..用咗5分鐘左右就完成..都唔係好PAIN...

民房

she asked me to take 1 day leave, staying at home, dont go outside and dont carry any heavy things..but I will take 2 days leave and stay at home...

抽完後, 而家好似覺得個傷口有D隱隱作PAIN....不個我諗正常...你會幾時抽?

原文章由 PamelaLi0399 於 08-10-27 19:05 發表
伍醫生有冇叫你lee2日都要休息 or 瞓床 ? 有咩要留意呀
抽完後?

大宅

今個星期尾覆診伍醫生先決定需唔需要抽水.

原文章由 t8y6501 於 08-10-27 21:21 發表
she asked me to take 1 day leave, staying at home, dont go outside and dont carry any heavy things..but I will take 2 days leave and stay at home...

抽完後, 而家好似覺得個傷口有D隱隱作PAIN....不個我 ...

洋房

Could you tell me how much is it? Thanks.

民房

$5500 total

原文章由 flyflyfly 於 08-10-28 15:22 發表
Could you tell me how much is it? Thanks.

洋房

wow.... so expensive. Thanks.

首頁

尾頁

跳至