親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

carolyktong 發表於 16-6-5 01:00
我係永安買package, 兩大一小,3日兩夜,包船飛早餐,7月中 weekend,total $5910.

請問小朋友早餐需要補錢嗎?
我在Ctrip book.. 已客滿

珍珠宮

poohbb_hk 發表於 16-6-20 01:49

可以,當加個位,攞位時同職員講(不過佢哋都會問你),俾一個錢。

伯爵府

olkan 發表於 16-6-20 09:38
可以,當加個位,攞位時同職員講(不過佢哋都會問你),俾一個錢。

thank you.. 但我揀8月尾都客滿,唯有揀第二間酒店

複式洋房

happies 發表於 16-6-6 15:14
咁貴既,我冇訂早餐,我訂左7月中住jw萬豪,三日兩夜,房價$2700兩晚,加245/1套來回船飛,兩大一小,約$35 ...

請問如何訂可以平D?
,因想訂8月頭星期五六同婆婆公公一起去

珍珠宮

poohbb_hk 發表於 16-6-20 09:48
thank you.. 但我揀8月尾都客滿,唯有揀第二間酒店

客滿咩你响邊樹訂呀?我見銀河酒店網冇show客滿喎! 唔通要pay果時顯示。我仲想訂添!

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

poohbb_hk 發表於 16-6-20 01:49
我尼個package 已包小童船票早餐,尼個價錢是一家三口三日兩夜的 package.

伯爵府

olkan 發表於 16-6-20 12:09
客滿咩你响邊樹訂呀?我見銀河酒店網冇show客滿喎! 唔通要pay果時顯示。我仲想訂添!
...

Ctrip... 我依家JW官網訂,銀河官網度揀房就話無空房。。可能我訂兩間啩?

伯爵府

carolyktong 發表於 16-6-20 13:36
我尼個package 已包小童船票早餐,尼個價錢是一家三口三日兩夜的 package.

唔該,我響其他forum 見小童百幾一位(半價,早餐)

伯爵府

poohbb_hk 發表於 16-6-20 15:31
唔該,我響其他forum 見小童百幾一位(半價,早餐)

原來都係你reply... haha

別墅

好睇你想嘆酒店定嘆天浪,&同咩人去?
目標係浪漫定親子⋯?
我曾住百老匯 覺得干淨、唔嘈、冇煙味 就已經好好。
由於我帶2個細路屬親子遊,全日玩水、外出遊覽和去其他酒店食buffet,好夜先回酒店沖涼瞓覺
第二朝又好早出去再搵食 和再玩一轉天浪,所以根本無暇「欣賞」酒店內設施
而家2千至3千幾一晚,我覺得加多幾百都可去一轉布吉 /台灣(家陣咁多廉航,大把選擇)
我5月時訂暑假7月中去澳門2日1夜,2大2細 酒店連船套票 合共$2010
For 4個人,抵呀!

伯爵府

引用:好睇你想嘆酒店定嘆天浪,&同咩人去?目標

原帖由 DicksonBaBa 於 16-06-20 發表
好睇你想嘆酒店定嘆天浪,&同咩人去?
目標係浪漫定親子⋯?
我曾住百老匯 覺得干淨、唔嘈、冇煙味 就已經 ...
請問你訂邊間酒店?

別墅

Locherry1215 發表於 16-6-21 00:42
請問你訂邊間酒店?

百老匯

大宅

引用:Quote:Locherry1215 發表於 16-6-21 00:42

原帖由 DicksonBaBa 於 16-06-21 發表
百老匯
請問百老滙ok嗎?我見d jm話係6間之中最差。其實房間是否很細?有冇浴缸(我仔想浸浴)。我同你一樣,主要係親子遊,主要去玩天浪淘園,這間酒店ok嗎?

另外,百老滙大街是否有很多食肆選擇?我諗住玩完天浪淘園就到百老滙大街食晚餐,因為怕阿仔攰,所以吾想走去其他酒店/地方搵野食。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 DicksonBaBa 於 16-06-21 發

原帖由 每天媽媽 於 16-06-25 發表
請問百老滙ok嗎?我見d jm話係6間之中最差。其實房間是否很細?有冇浴缸(我仔想浸浴)。我同你一樣,主要係 ...
百老匯離天浪最遠,要行成15分鐘先過到去,其實有小朋友唔太方便,住 jw/大倉/銀河比較好。

男爵府

MissMaMa 發表於 16-6-19 13:57
我住2次大倉, 都係對住銀河, 即係 resort view, 唔覺得好靚.

MissMaMa,
我認同你講法!
JW d用料係高檔過大倉,
由浴室的花灑水龍頭牌子已知。

今個暑假住Banyan Tree pool villa.
下次試下Ritz 先 (見係你介紹)

別墅

每天媽媽 發表於 16-6-25 19:23
請問百老滙ok嗎?我見d jm話係6間之中最差。其實房間是否很細?有冇浴缸(我仔想浸浴)。我同你一樣,主要係 ...

我嘅2個bb坐bb車 百老匯行去天浪係較遠 不過上年去過一次 我推住車仔又唔駛十分鐘喎(唔識路的話或需多點時間)
百老匯係銀河內最大陸feel既,不過都係果句,要嘆酒店都該去遠啲 有 真.自然環境 果啲
我目的係2細路玩天浪 ,食野會去其他酒店buffet, 平平地住百老匯,干淨就得了!
(有親戚做過香港香格xx酒店數年,都建議咪用浴缸較好⋯要用,就自攜即棄浴袋/膜 有咩傳染病就唔好啦 酒店唔會負責嘛 身體係自己的!)

別墅

每天媽媽 發表於 16-6-25 19:23

百老匯大街嘅野 唔啱我2個B , 我上年食過杜小月有麵飯,不過細路唔太鍾意 大街唔係好大咋,大人醫肚ok.
上次落去 係剛有人表演 小朋友未睇過 都值得買杯雪糕去欣賞 (但啲表演唔係連續 要欣賞就要睇定時間表,話晒暑假 室外天氣熱)

男爵府

好媽媽勳章

happies 發表於 16-6-6 15:14
咁貴既,我冇訂早餐,我訂左7月中住jw萬豪,三日兩夜,房價$2700兩晚,加245/1套來回船飛,兩大一小,約$35 ...

請問邊間訂 thx

別墅

angelhappy0306 發表於 16-6-26 12:31
請問邊間訂 thx

已經覆你,睇私訊,有興趣比日子我,我幫你比較邊間平
我是新會員

大宅

引用:Quote:每天媽媽 發表於 16-6-25 19:23 請問

原帖由 DicksonBaBa 於 16-06-26 發表
百老匯大街嘅野 唔啱我2個B , 我上年食過杜小月有麵飯,不過細路唔太鍾意 大街唔係好大咋,大人醫肚ok.
...
謝謝你

首頁

尾頁

跳至