自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

原文章由 webjen 於 08-10-21 14:56 發表

上個月去過,帶左水 & 麵包都無問題,反而 baby food ,原來唔可以帶玻璃樽,但都無收到,只係話下次唔好帶玻璃樽!

我諗bb 食物, 都應該會俾的, 講真入到去, bb 食咩喎~
但係大人個d,我諗佢會查得嚴d...

珍珠宮

原文章由 靚叉燒 於 08-10-21 13:36 發表
如果扮bb食既野會唔會收呢?
例如放d食物入bb餅仔盒度??

上個月去過,帶左水 & 麵包都無問題,反而 baby food ,原來唔可以帶玻璃樽,但都無收到,只係話下次唔好帶玻璃樽!
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

禁止發言

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

bb食物多數都唔會收, 但係你一定要帶bb一齊喎,
我去咁多次, 每次都會帶包同水, 無一次話要收喎~~

水晶宮

touch wood我去咁多次都無比人收食物,我帶親野食都係諗住玩1日,咁我就會推BB車,咁d野食有時放車底,有時放係掛係車的環保袋內。會帶小小迷你包,小食(百力支),細盒維他奶。

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

我地上星期去,見排我地前面家人,
佢地個女既背包包入面放左罐檸茶,
比人搵到,話唔拎得入去,
個女人問員工咁罐野點呀?!
樂園員工話︰一係飲晒先入去,一係掉左佢。
個女人依依哦哦....個老公黎手掉左罐檸茶。

首頁

尾頁

跳至