想生BB

跳至

首頁
12345...6

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我想問下各位..
如果驗孕棒見到綫..係咪代表bingo o架?
如果冇bingo...條直綫係咪一定冇o架?(少少都冇)
因真係得好淺好淺o既線...
但都會見到...但相機影唔到...

大宅

咁你可能bingo喇~好淺線都係架~
原文章由 ChristieMing 於 08-10-23 08:47 發表
我想問下各位..
但都會見到...但相機影唔到... ...

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 jezzyuen 於 08-10-23 08:49 發表
咁你可能bingo喇~好淺線都係架~

希望係啦~

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

原文章由 ChristieMing 於 08-10-23 08:47 發表
我想問下各位..
但都會見到...但相機影唔到... ...

我岩岩睇下我買果隻驗孕棒既說明書,話就算有好淺既線都算Bingo你果隻既說明書有無寫呀?
好淺好淺線,係因為體內既pregnancy hormones未係好高,所以咪淺色囉...

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 pigpig 於 08-10-23 09:34 發表

我岩岩睇下我買果隻驗孕棒既說明書,話就算有好淺既線都算Bingo你果隻既說明書有無寫呀?
好淺好淺線,係因為體內既pregnancy hormones未係好高,所以咪淺色囉... ...

我冇留意呀~
說明書掉o左o剌~mouth:

大宅

畀面勳章

ChristieMing 有機Bor!

原文章由 ChristieMing 於 08-10-23 09:55 發表

我冇留意呀~

侯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 ChristieMing 於 08-10-23 09:55 發表

我冇留意呀~

你係唔係用clearblue?..如果係,果說明書我睇過晒,佢話有線都係bingo,唔理深定淺,不過佢都有建議,可以過幾日再check.

大宅

過多2日再驗過啦~應該中架喇~萬事小心!!!!
原文章由 ChristieMing 於 08-10-23 09:22 發表

希望係啦~

男爵府

Double check 多一次.
應該Bingo啦

大宅

畀面勳章

呢期好旺呀!

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

多謝晒各位呀~

其實我可以唔咁早check的...
過多兩日..依然高溫..我都可以話9成bingo了..
只係今朝突然好想驗..
一探完熱就即刻去厠所驗了..

我諗我唔會再驗...過多三日..
仲係高溫..我會直接打電話去book睇婦科。

大宅

小心D呀~
原文章由 ChristieMing 於 08-10-23 10:50 發表
多謝晒各位呀~

只係今朝突然好想驗..

仲係高溫..我會直接打電話去book睇婦科。 ...

大宅

畀面勳章

等你好消息!

原文章由 ChristieMing 於 08-10-23 10:50 發表
多謝晒各位呀~

只係今朝突然好想驗..

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

多謝晒各位呀~

只係今朝突然好想驗..

呢D野又真係好難忍到手
你呢幾日要多D上黎,等我地班姊妹吸多D旺氣呀

侯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 pigpig 於 08-10-23 10:57 發表

呢D野又真係好難忍到手
你呢幾日要多D上黎,等我地班姊妹吸多D旺氣呀

係ar..真係好難忍手..

男爵府

我擒晚偷步用綠d, 白雪雪
不過一日m未到, 我都當如bingo架啦

大宅

畀面勳章

yeah yeah, 我都係, m未到, 就當自己bingo, 萬事小心, haha!

原文章由 MavisNg 於 08-10-23 12:29 發表
我擒晚偷步用綠d, 白雪雪
不過一日m未到, 我都當如bingo架啦

複式洋房

多謝 miffy d 仔比我 check day, 試咗第 2 個月, 我係今朝用 Bluecare check 到有咗, 而家唔知點算…... 我上次 m 9 17 day 1, 如果照計我而家係咪有 5 weeks 2 days ? 我應該幾時睇醫生好?

大宅

我9月23日係day1 ..咁我31/10會去check心跳囉~
原文章由 heeheetoo 於 08-10-23 13:02 發表
多謝 miffy 賣 d 仔比我 check 蛋 day, 試咗第 2 個月, 我係今朝用 Bluecare check 到有咗, 而家唔知點算…... 我上次 m 係 9 月 17日 day 1, 如果照計我而家係咪有 5 weeks 2 days 呀? 我應該幾時睇醫生好? ...

複式洋房

咁你即係仲未睇過醫生?

首頁
12345...6

尾頁

跳至