自由講場

跳至

首頁

尾頁

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

用水喉水沖,沖完搽京萬紅 / 俄羅納英都ok!
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

記得抹乾水至搽
原文章由 芝士腸 於 08-10-22 13:45 發表
我屋企得俄羅納英,我而家試下搽先
唵嘛呢叭咪吽      

超級版主

可能個個皮膚唔同,我同家人次次都係沖完水,抹乾搽俄羅納英,未試過起泡噃!
原文章由 j0 於 08-10-22 14:00 發表
我早一個月經驗,我俾o的粥淥親,我用水沖,再搽俄羅納英!到睇二朝,起o左個大水泡,之後我整穿個水泡,「之」晒o的水出o黎,又再起!連續五日都係咁!唔乾水,後來阿ma叫搽紅花油!搽完即晚乾水!所以我建議用紅花油先,唔好俾佢起泡!如果冇起泡 ...

[ 本文章最後由 wong2323 於 08-10-22 14:18 編輯 ]
唵嘛呢叭咪吽      

超級版主

原文章由 bowling2004 於 08-10-22 14:25 發表
品露係藥膏。個盒黃色,有個公仔係隻手指包住繃帶咁既。
萬寧watsons都有。藥房肯定有添啦! 不過我唔知藥房會唔會賣A貨喎。

唵嘛呢叭咪吽      

首頁

尾頁

跳至