興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章

求問~~iPhone有咩app可以block無來電顯示電話?
日日都有10個8個打黎唔出聲嘅無來電顯示電話,真係好滋擾﹗

大宅

sin_cinderella 發表於 16-6-10 14:05
求問~~iPhone有咩app可以block無來電顯示電話?
日日都有10個8個打黎唔出聲嘅無來電顯示電話,真係 ...
APPS就無架啦問下台有無比小小錢

別墅

sin_cinderella 發表於 16-6-10 14:05

轉android機

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

既然知冇來電,我會唔聽,或問台有冇得阻擋冇來電電話打入。
知。。家居電話有得申請。

阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

民房

有個好蠢嘅方法 : 將你contact list嘅人轉哂去常用聯絡人,之後啟動"請勿打擾"模式,之後係設定>允許通話來自常用聯絡人,關閉重複來電。咁除左你contact list嘅人就所有number都打唔入,包括無來電顯示。

別墅

芝麻來電,雖然唔會自動block
但垃圾電話打黎佢會自動顯示為junk call
之後你可以選擇黑名單佢

子爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章

Lmlol 發表於 16-6-29 01:40
芝麻來電,雖然唔會自動block
但垃圾電話打黎佢會自動顯示為junk call
之後你可以選擇黑名單佢
芝麻來電只可以block有人檢舉咗嘅推銷電話,但block唔到無來電顯示電話﹗

首頁

尾頁

跳至