親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我買1月1-2去

大宅

請問有無JM去過自己帶少少飲品和 BBQ食物可以嗎?? D 職員會否出聲.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

請問近期有冇人去過?

係咪重咁舊呢?

男爵府

最關心BB問題熱投勳章

我尋日終於去咗啦。 之前買過一次團購,原本想星期五放工後去BBQ及住一晚,第二日玩充氣滑梯。 點之唔得,職員話BBQ同充氣滑梯必需同日,所以取消了。

見到再次有團購,BOOK咗尋日去。但可惜,一直睇天氣預測話間中有雨。點知,一早就毛毛雨,下午兩三點,雨仲越來越密,但BOOK咗都冇法。揸車上去,好易搵同有足夠位泊。但去到,設施真係好70年,舊舊黃黃的。

一心都係想玩充氣遊戲,但只係得6-7項,地方唔大,刺激度欠奉,大約一個網球場面積,因落雨,玩都冇得玩。不過,有小朋友著住泳衣玩,又另一番味道。

團購包激光WAR GAME,呢個仲攪笑,張個壁球室放啲紙皮箱,車軚,夜光牆紙,就係WAR GAME 場。小朋友跑來跑去總叫同佢放吓電。

到六點,雨停了BBQ開始,食物足夠,BBQ地方可以望荃灣夜景,好靚。有個Function Room有枱有冷氣比人坐,我見有其他家庭自攜生日蛋榚,一包包錫紙烤飯,米粉都冇職員話。酒店大堂有蒸餾水任取,有汽水機($8-10罐)。

BBQ後,小朋友喺大草皮跑,算唔錯啦! 咁就過咗週未了。

男爵府

最關心BB問題熱投勳章

P.S. 原來顯達喺龔如心吖,您會喺酒店見到一幅幅的孖辮妹繪圖。好別緻。

大宅

復活節假期去左玩, 2大2小, 設備係有點舊, 但我接受到既。仔4.5歲及 女2.5歲小朋友夠晒玩, 跳彈床玩了足足3小時都唔願走, 之後開始BBQ, 都幾好呀, 上房沖完涼又出去行一行, 見有人在草地上起帳篷, 感覺良好

禁止訪問

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

maggie9900 發表於 17-5-15 12:53
復活節假期去左玩, 2大2小, 設備係有點舊, 但我接受到既。仔4.5歲及 女2.5歲小朋友夠晒玩, 跳彈床玩了足足3 ...

晚上有起紮營,看到星星嗎?

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

Mowawa 發表於 17-5-14 16:35
我尋日終於去咗啦。 之前買過一次團購,原本想星期五放工後去BBQ及住一晚,第二日玩充氣滑梯。 點之唔得, ...

謝謝報告

複式洋房

回覆樓主:

最近是否有團購

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

island811 發表於 17-5-16 18:16
晚上有起紮營,看到星星嗎?

同問x 2

公爵府

大宅

hksunshine 發表於 17-6-26 17:00

之前買咗團購book咗今個星期五入去玩連大連細一行十一人

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

milky_red 發表於 17-6-26 01:02
同問x 2

我去左喇,可以答你我個晚睇吾到(因為個晚本身想落雨)
但如果天氣好,我相信是看到的

王國會長

pooh88 發表於 17-6-26 18:44
之前買咗團購book咗今個星期五入去玩連大連細一行十一人

我同你同一個時期買既團購,enjoy, its worth going!

複式洋房

island811 發表於 17-6-26 18:44
我去左喇,可以答你我個晚睇吾到(因為個晚本身想落雨)
但如果天氣好,我相信是看到的
...

其實有咩玩, 有冇 playhouse, 跳彈床

王國會長

kevinng42 發表於 17-6-27 21:05
其實有咩玩, 有冇 playhouse, 跳彈床

首先,我個左既團購係》

- 房間 (已包四位早餐)
- BBQ 大人 + 小朋友 (包三小時吹氣玩樂)

小朋友玩左吹氣彈床
然後一家大細老幼BBQ
之後燒完可起營看星(如天氣好)

第二朝早餐後帶小朋友去遊戲室
玩夠了便回程
輕輕鬆鬆的,裡面是沒什麼逛的

男爵府

island811 發表於 17-6-28 18:35
首先,我個左既團購係》

- 房間 (已包四位早餐)

通問你是不是最近去

男爵府

D野好舊.....

大宅

一份錢一份人貨