跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Happy birthday to all 1023 bbs ar!! Ho Ching, Ivan...... & my Zelig ....
Also happy birthday to all 0710 bbs gei.....

男爵府

仲有個媽咪好耐冇上BK既Ayden呀
原文章由 metoyou 於 08-10-23 01:08 發表
Happy birthday to all 1023 bbs ar!! Ho Ching, Ivan...... & my Zelig ....
Also happy birthday to all 0710 bbs gei.....

男爵府

Happy Birthday to all 1023 babies...my little girl is also born on 23rd.

複式洋房

仲有我個bb囡呀~哈哈~個個生日快樂~開開心心,健健康康~

[

禁止訪問

男爵府

虎到金來勳章 減齡達人勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Happy Birthday!!!!

洋房

Happy Birthday!!!!
HEHE仔都係1023既BB
最重要係健健康康,快快樂樂咁成長

男爵府

Happy Birthday!
我bb都係23號架, 想搵番0710生日會果日一齊影相的23號bb呀, 我想問你地拿番果日影的相, 本來我媽咪幫我影左, 原來佢唔識影影唔到呀

別墅

Hi, 我囡囡都係23號出世的, 祝大家bb快高長大, 開開心心!!!

kkwpc: 我當日都有同23號bb影相, 但吾知是不是你想要的那張, 在近門口影的, 如果是就話我知, 我send比你啦!!!
http://bd.lilypie.com/LFaRp8/.png[/img][/url][/img]

大宅

我個仔仔都係1023出生.....
喂喂.....大劉個"愛將"甘比"個女都係1023出生.....
D八掛雜誌話LEE日出生的BB會前途無可限量.......^^

禁止訪問

回覆 #10 c4ceci 的文章

男爵府

2024勳章 BK Milk勳章

IVAN is brith on 23 OCT
大個仔是"華"

男爵府

哈哈哈哈...
oh my god,
chapman ma ma, 多謝你咁記得ayden 呀,
你睇吓, 我而家先睇到呢個post 咋~
sorry 呀, 咁多位mummies!
10月23日bb, 補祝你地生日快樂, 身體健康呀!
仲有所有bb!!!

原文章由 chapman媽 於 08-10-23 01:12 發表
仲有個媽咪好耐冇上BK既Ayden呀

首頁

尾頁

跳至