跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無寶寶中秋節(9月14)出世既媽媽?
一齊傾下丫﹏唔知同年同月同日生既BB﹏
做既野會唔會好相似呢﹏
我係醫院見到同一日出世既bb﹏都好喊得﹏
唔通中秋出世既真係會惡d!?

我係威院生架﹏B囡出世7.6磅
你地呢!?

複式洋房

好媽媽勳章

hi, 我b囝也是9月14日. 在廣華 6.3kgs.
我b 超勁....惡, 特別在肚餓時. 喊得勁大聲.

複式洋房

回覆 #1 blythe510 的文章

我囝囝都喺農曆8月15呀, 東區醫院出世3.78kgs, 佢喊又唔喺好大聲

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

6.3kg??????????/
or u mistype ...6.3lbs?

原文章由 qqlee88 於 08-10-23 01:43 發表
hi, 我b囝也是9月14日. 在廣華 6.3kgs.
我b 超勁....惡, 特別在肚餓時. 喊得勁大聲.

大宅

blythe510, 我囡囡都係中秋節出世架, 又係威院呀... 可能我地有見過都唔定, hehe...

禁止訪問

大宅

我個b女都係中秋節出世,0係hk港安,佢依家成日喊,仲放大哂喉嚨0個隻,好惡好大聲!

民房

Mine is also Mid-Autumn BB. My BB girl was 6.6lbs when she was born. She always cries too. But her voice is not very loud.

原文章由 blythe510 於 08-10-23 01:18 發表
做既野會唔會好相似呢﹏

你地呢!? ...

民房

But my bb also moves her arms and legs with all her energy when crying. How about your babies?

原文章由 blythe510 於 08-10-23 01:18 發表
做既野會唔會好相似呢﹏

你地呢!? ...

大宅

我囡囡都喊得好勁架, 一喊就谷到塊面紅哂, 擘大喉嚨, 手腳不停郁, 好大動作.... 而家想飲奶會搵隻手係咁打我塊面, 好攪笑...

複式洋房

好媽媽勳章

哈, 原來有咁多同年同月同日生的bb, 不如, 出年約埋一齊做一歲生日都好喎...

複式洋房

原文章由 妙妙媽 於 08-10-23 22:17 發表
blythe510, 我囡囡都係中秋節出世架, 又係威院呀... 可能我地有見過都唔定, hehe...

可能係wo~~我7f房3號床﹏
你呢?

複式洋房

大家有無幫bb開個blog呢﹏!?

一齊分享baby既成長丫!

http://hk.myblog.yahoo.com/mybaby140908

複式洋房

原文章由 qqlee88 於 08-10-24 19:12 發表
哈, 原來有咁多同年同月同日生的bb, 不如, 出年約埋一齊做一歲生日都好喎...

好呀, 一齊慶祝喇, 多唔多媽咪會參加呀???

複式洋房

我仔仔都係中秋b呀...出世時6.6lbs....都係惡仔一名
我係聯合生架...

複式洋房

好媽媽勳章

http://hk.myblog.yahoo.com/qqlee2000
不過, 這個是我老公寫的..講真, 我個仔成日都奸笑添, 真係担心佢大過, 又惡又奸.

複式洋房

原文章由 qqlee88 於 08-10-25 12:14 發表
http://hk.myblog.yahoo.com/qqlee2000
不過, 這個是我老公寫的..講真, 我個仔成日都奸笑添, 真係担心佢大過, 又惡又奸.

咁又係wo...我都成日見到我個囡奸笑﹏
有時仲偷望人﹏當我望返佢時﹏佢又立即合埋眼﹏
我知呢d係bb既正常動作﹏
不過幻想也是做媽媽既樂趣﹏呵呵

禁止訪問

大宅

一齊搞生日PARTY都幾好玩喎~~
我都有BLOG呀~歡迎來坐下,不過我個BLOG除0左囡囡,都有我隻狗囝囝~~
http://hk.myblog.yahoo.com/sowsws

大宅

我7E, 跟住8F...

原文章由 blythe510 於 08-10-24 21:21 發表

可能係wo~~我7f房3號床﹏
你呢?

首頁

尾頁

跳至