自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ikkimama 發表於 16-6-12 13:14
我還在,多謝甘多位jm關心,我呢一個月好難過,一個月經歷:有第二胎好開心,一星期之後發現第三者,落b, ...

你仲有個細路嘛﹗多想想佢,努力活下去﹗﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

大宅

我還在,多謝甘多位jm關心,我呢一個月好難過,一個月經歷:有第二胎好開心,一星期之後發現第三者,落b, ...

會過去的,要撐落去,至少仲有大女同你一齊行落去!

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我還在,多謝甘多位jm關心,我呢一個月好難

大宅

你仲有個大囡呀,為左囡囡堅強活下去。
仲有我地成班素未謀面既人,都會默默支持你,加油。

珍珠宮

畀面勳章

JM,,,你要撐住呀! 唔好諗D唔開心既野,你同個女要好好生活落去,佢仲好需要你架有需要可以搵社工幫手,千奇千奇唔好諗歪呀! 加油呀ikkimama!

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

自剎5次都無事,証明個天都唔比妳死,有勇氣自剎不如留D勇氣去生存,妳仲有個女,無男人唔駛死,努力去面對將來一定會好
:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

侯爵府

再難過, 總會過, 會女女著想, 撐住呀!!!

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

時間會治癒一切,總會過去的。責任未完、個天吾會俾你死,加油!

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 ikkimama 於 16-06-12 發表
加油
萬事皆空 因果不空。

Cheer up! Enjoy every Little Thing in LIFE

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

死絕對唔可以解決一切!你走左個女點?!以為個賤人會照顧佢??
叠埋心水諗下以後同囡囡好好生活落去,冇男人絕對唔駛死架!

子爵府

好媽媽勳章

回覆:ikkimama !願你安好!

為左個男人自殺值得咩?試唸下個女有亞媽係寶,無左亞媽就係草架啦!萬一個女要對住個後母日子會更難捱,所以為個女點都要撐落去

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

有冇想過既然5次都唔成功,即係個天都要生存落去,唔好為別人嘅錯去懲罰自已懲罰自已個女,你地值得更好嘅,只有活得比而家更精彩,對自已對個女先最重要。媽咪,加油,為女女為自己加油。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

男爵府

加油! 你囡囡仲好需要你!

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

冇男人就要死喇咩?係香港地唔會餓得死人,只係條路難行,個女大咗就自然舒服好多,為咗d咁既賤男而去死,你有冇諗過俾人背後笑你白痴,有乜緊要個女?你又對得住自己父母同個女?個女大個只會憎你唔理佢
好多人想生存都冇機會,你就有勇氣去選擇死亡,好諷刺

複式洋房

原帖由 ikkimama 於 16-06-12 發表
如果唔介意我地可以開啲group傾下計,約出嚟做下運動食下飯,人都開心啲架

公爵府

hashtag影視迷勳章

回覆:ikkimama !願你安好!

5次都死唔去,其實都唔係好想死,不如勇敢生存下去,加油!

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

香港可以申請綜援,一定有路走落去,唔好為賤人放棄自己。

最緊要個女呀,你走咗佢就咩人都無喺身邊,好慘咖!

加油!生命無take2

水晶宮

如果真係死左,個女一定知道害死媽媽的人是爸爸,女女一世帶著怨念恨爸爸!女女一生都唔會開心!咁對女女,情何以堪呢!媽媽,三思呀!苦日子會過去的!雨後天晴啦!祝福!

大宅

nganc9 發表於 16-6-12 13:45
5次都死唔去,其實都唔係好想死,不如勇敢生存下去,加油!

唔係,有3次係部署曬去死,點知临跳一刻俾人發現!另外2次係唔捨得個女同媽咪!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至