自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

公爵府

hashtag影視迷勳章

引用:Quote:nganc9 發表於 16-6-12 13:45 5次都

原帖由 ikkimama 於 16-06-12 發表
唔係,有3次係部署曬去死,點知临跳一刻俾人發現!另外2次係唔捨得個女同媽咪!
...

咁你唔好掉底佢兩婆孫啦,加油呀!

男爵府

人係為自己而活,唔會話冇咗邊個就唔得!

如果想傷害自己令衰人內疚,你可以慳返啖氣,衰人只會更加風流快活。

男爵府

引用:我還在,多謝甘多位jm關心,我呢一個月好難

我還在,多謝甘多位jm關心,我呢一個月好難過,一個月經歷:有第二胎好開心,一星期之後發現第三者,落b, ...

男爵府

引用:我還在,多謝甘多位jm關心,我呢一個月好難

我還在,多謝甘多位jm關心,我呢一個月好難過,一個月經歷:有第二胎好開心,一星期之後發現第三者,落b, ...

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ikkimama 發表於 16-6-12 13:52
唔係,有3次係部署曬去死,點知临跳一刻俾人發現!另外2次係唔捨得個女同媽咪!
...

既然有人唔捨得,就唔好再想啦,計劃下未來條路點行。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

...
你走左……媽咪同個女點算??最傷心肯定係佢地呀

伯爵府

...

為左個女撑住,無媽媽嘅小朋友好惨,佢仲有好長條路,要有媽媽係身邊陪伴成長

男爵府

你已想過5次,夠了,是時候慢慢回到正軌。

你要記住,死了不會令個男人內疚,企圖去死亦不會令他回心轉意。

別再胡思亂想,拿點勇氣出來面對,要更愛自己和自己的家人。

男爵府

ikkimama 發表於 16-6-12 13:14

我同你講,你死左,你個女就咩都無啦!婆婆點都唔夠爸爸爭撫養權,到時你女女日日比後母虐待,16歲就無書讀,學壞左無人理!
可況婆婆年紀會大會老,到時佢點面對!!!
你而家需要求助,等人幫你,咩都唔好諗,淨係諗住個女同呀媽!!!

珍珠宮

為了女兒和自己,振作!

男爵府

回覆:ikkimama !願你安好!

為左個女,加油...

子爵府

你老公不負責任,令你想輕生,你不負責任,你女會想點?生命影響生命,請你為女女負責。活著!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

咩事? 早排見過佢出現

子爵府

回覆:ikkimama 的帖子

你作為人毋和女兒,應知痛失的難過,你忍心嗎?
為左個唔愛你既衰人,要兩個你最愛的人去丞受傷痛。

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆:ikkimama !願你安好!

加油唔開心事情總會過去

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

回覆樓主:

加油呀, 當你唔開心時, 睇下小朋友啲相或video就開心晒嫁喇

大宅

接線生 發表於 16-6-12 14:32
你作為人毋和女兒,應知痛失的難過,你忍心嗎?
為左個唔愛你既衰人,要兩個你最愛的人去丞受傷痛。

係,大家繼續闹醒我!我都知媽咪同個女無左我會好傷心,我而家每日好似癡左線甘,今日好開心無事,訓得食得,好似諗通!但到第二日又喊又要生又要死,每日都變!我係咪真係有病?我聽日見工,好希望會成功,等自己正常返!

SEPS    發表於 16-6-12 17:53
zoekayan    發表於 16-6-12 16:32
wcpcelia    發表於 16-6-12 15:04

大宅

2018復活節勳章

Jm..你要加油
大女好需要你

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

ikkimama 發表於 16-6-12 14:47
係,大家繼續闹醒我!我都知媽咪同個女無左我會好傷心,我而家每日好似癡左線甘,今日好開心無事,訓得食 ...

有情緒病要睇醫生,
食藥可以幫到你。

你要留條命係度,
放長雙眼,
睇下你前夫幾時有報應。

首頁

尾頁

跳至