興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

以前要再按msn登入先登入.唔知係咪set錯左d咩一連線就自動登入.哎!部腦要同人share架,點算?

Pls help!

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

可以喺msn set番唔要自動登入~

去 工具 > 選項 > 一般

「登入windows 後,自動執行 Windows Live Messenger」及「連線至網際網絡後,允許自動登入」一欄唔好選

複式洋房

原文章由 小草 於 08-10-23 13:27 發表
可以喺msn set番唔要自動登入~

去 工具 > 選項 > 一般

「登入windows 後,自動執行 Windows Live Messenger」及「連線至網際網絡後,允許自動登入」一欄唔好選 ...

Thx! 但係我在"工具-選項-一般那裏找不到:「登入windows 後,自動執行 Windows Live Messenger」及「連線至網際網絡後,允許自動登入」一欄

點算??

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你搵下有無呢d setting↓

複式洋房

哎!仲未揾到!! 有個管理附加元素:windows messenger,如果按:停止,会唔会用唔到msn??
原文章由 小草 於 08-10-23 13:49 發表
你搵下有無呢d setting↓

別墅

他是說入到 MSN 個個工具→選項→一般呀!

[ 本文章最後由 ngkan 於 08-10-24 18:13 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至