跳至

首頁
12345...8

尾頁

子爵府

報到先~!

伯爵府

醒目開學勳章

我都黎喇~

好耐無見大家喇, 呢個TOPIC應該早D 開麻, 攪到我之前無地方落腳呀! 好慘啊~

>JAISY
生左未呀?? 屈指一算..........應該都差唔多喎~

男爵府

我都係o甘話,點解唔早d開如果唔係又想攪gathering,都唸唔起開個topic大家傾。哩度都好,可以隨時留低message,幾時覆都得,唔使同時在線都得。

wing530,

你竟然快過我報道!!仲唸住今日話你知添。:;pppp:

忙緊o羊啊?開o左msn又唔上來。你收到我的email沒?

男爵府

請問咩係 'D.B.'

原文章由 fifi 於 08-10-24 08:05 發表
我都係o甘話,點解唔早d開如果唔係又想攪gathering,都唸唔起開個topic大家傾。哩度都好,可以隨時留低message,幾時覆都得,唔使同時在線都得。

wing530,

你竟然快過我報道!!仲唸住今日話你知添。:;pppp:

忙緊o羊啊? ...

;-)

子爵府

fifi,
yin每日都好忙架, 佢要訓覺...

all,
jaisy今日有無上msn? 唔通生左?

男爵府

hinhinmum,

你好快手,連wing530都通知埋,今朝見到侷的post好意外哦!

男爵府

係我地的小朋友以前讀過的一間幼稚園。

你bb幾大啊?好可愛!

原文章由 iris0703 於 08-10-24 09:42 發表
請問咩係 'D.B.'

子爵府

我話埋比halaha知lu~~

原文章由 fifi 於 08-10-24 10:29 發表
hinhinmum,

你好快手,連wing530都通知埋,今朝見到侷的post好意外哦!

男爵府

我arm arm知啦!

原文章由 hinhinmom 於 08-10-24 11:00 發表
我話埋比halaha知lu~~

男爵府

你仲通知o左邊個啊?點會o甘快手,尋晚開,今朝好似各個都知曬啦,佩服,佩服!

子爵府

你叫到, 我梗快啦~~

原文章由 fifi 於 08-10-24 11:14 發表
你仲通知o左邊個啊?點會o甘快手,尋晚開,今朝好似各個都知曬啦,佩服,佩服!

男爵府

今日見唔到jaisy,可能生o左啦

子爵府

我都覺呀~

原文章由 fifi 於 08-10-24 14:34 發表
今日見唔到jaisy,可能生o左啦

伯爵府

醒目開學勳章

>fifi
係啦, 一早就開, 應該一年前就開呀!
尋晚HINHINMOM CALL 左我, 我梗係第一時間.....報到啦!

JAISY 今日生呀! 有無人CALL 下佢呀!

>HINHINMOM
又係度講我壞話! :;pppp:

伯爵府

醒目開學勳章

>all

小朋友上左小二, 大家係咪忙左好多呀? ANSON都係呀, 功課, 默書, 評估都多左呀! 佢放學返黎都無咩時間玩, 抖一陣...食下野, 咁又開始做功課, 練琴...等等, 一直忙到10點幾呀!

你地又係咪呀??

子爵府

wing530,
琴日先同fifi msn, 話上到p2, 先真正感到做媽媽o既辛苦, 最幸福就係佢地仲讀緊幼稚園時~

原文章由 wing530 於 08-10-24 16:08 發表
>all

小朋友上左小二, 大家係咪忙左好多呀? ANSON都係呀, 功課, 默書, 評估都多左呀! 佢放學返黎都無咩時間玩, 抖一陣...食下野, 咁又開始做功課, 練琴...等等, 一直忙到10點幾呀!

你地又係咪呀?? ...

子爵府

wing530,
jaisy今日預產期呀? 佢係o米開刀生呀? 我聽佢講, 前幾日成日肚痛呀, 可能真係生得~

原文章由 wing530 於 08-10-24 15:45 發表
>fifi
係啦, 一早就開, 應該一年前就開呀!
尋晚HINHINMOM CALL 左我, 我梗係第一時間.....報到啦!

JAISY 今日生呀! 有無人CALL 下佢呀!

>HINHINMOM
又係度講我壞話! :;pppp: ...

男爵府

我好似記得jaisy預產期11月9日,應該仲沒到,不過提前幾個星期好平常。侷話生o左call我,等侷啦,可能今日見醫生呢。

我都覺得好似忙o左,但唔係個bear度,反而係stephanie度,功課,溫書,評估,期中考,期考,真係放鬆小小都唔得。平時,好似侷放學我就要開工啦,睇手冊,做功課,溫書,加上學校,校外的興趣班,忙到七彩。再有網上的練習。

原文章由 hinhinmom 於 08-10-24 16:29 發表
wing530,
jaisy今日預產期呀? 佢係o米開刀生呀? 我聽佢講, 前幾日成日肚痛呀, 可能真係生得~

男爵府

wing530,

原來anson仲犀利,忙到10點幾

我通常係要stephanie放學,抖一陣就開始做功課,要係食飯前或興趣班前做曬d野,飯後先夠時間溫書,做網上練習。星期六,日我就無安排野,比侷好好抖一抖,玩到盡(當然要睇多唔多功課)

有時我都覺得d小朋友好辛苦,7嵗人仔,忙到無時間玩,好慘o甘但點可以放鬆呢..............................

原文章由 wing530 於 08-10-24 16:08 發表
>all

你地又係咪呀?? ...

男爵府

我都好懷念幼稚園的日子,至少無壓力。我前兩日仲講,好彩bear已經出世,如果好似e+ o甘,要生多個更加要三思,陪讀書辛苦過馱仔,生仔同湊仔。我地都算兩個隔得較遠,一個一個來,如果兩個同時教,實激c我

所以講如果真有心要多個,快d啦,越遲就會越猶豫。

wing530,

anson放學後你忙咋,o甘其他時間你忙o羊啊?無通係度抖足精神等開工

首頁
12345...8

尾頁

跳至