自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

[size=35.9428405761719px]既然已經偷食左,倒不如跌落地拿返咋沙,做返個大婆。果然薑係越老越棘

禁止訪問

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

都好過狂鬧既

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

EQ高

子爵府

畀面勳章

TMC3012 發表於 16-6-16 17:14
都好過狂鬧既
呢個一定唔會發生,應該話,只會發生在普通人身上,娛樂圈d人甘有歷練,小兒科,碎料,傻的嗎?

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

鬧到無用 , 照滾

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

人地面前就大方得體
返到屋企你就死俾佢睇

男爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實預左有呢一日, 爭在遲定早俾記者影到啫
所以台詞都一早諗好晒先可以咁冷靜

子爵府

可以點?點都要有返個臺形啦下化?

珍珠宮

又唔係第一次影到,佢都訓練有素……不過始終女人一個,個男人一次又一次,換左普通人應該頂唔住

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

公爵府

虎到金來勳章

唉, 有時諗, 女人點扮靚又如何, 其實最緊要個老公自己係咩人...到而家我都相信仲有唔食魚嘅CAT

JuneLai    發表於 16-6-16 17:58

子爵府

久不久都影到

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大宅

係人前點都要死頂, .係背後可能發癲都似.. 一次又一次咁, 邊有人接受到. 我覺得佢好可憐就真, 有苦自己知

珍珠宮

人生如戲.....加上自己都玩

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

係甘多觀眾面前唔通大吵大鬧咩,
話哂香港小姐出身 更係表現返大方得體既一面啦

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

影到唔止一次

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

ikokam 發表於 16-6-16 17:31
係甘多觀眾面前唔通大吵大鬧咩,
話哂香港小姐出身 更係表現返大方得體既一面啦 ...

亞姐
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

fungwongphie 發表於 16-6-16 17:33
亞姐
你岩,亞姐出身

首頁

尾頁

跳至