論盡家傭

跳至

首頁
12345...14

尾頁

公爵府

畀面勳章

請問最近有無人姐姐到左?想知最近入境處幾耐先批出visa?因上月響bk見要一個月,我問過aa都話係,因5月有假期積左好多響度,所的耐左,我新姐姐1/6入紙到入境處,aa話到出左ref no時應唔會好似上月咁要成個月先批到,上星期聽聞話要3星期先批到!

我舊年出左ref no後第二日打去追,第三日已批,家下係咪無呢支歌仔唱?

別墅

siutreasure 發表於 16-6-17 13:50
請問最近有無人姐姐到左?想知最近入境處幾耐先批出visa?因上月響bk見要一個月,我問過aa都話係,因5月有假 ...

我都想知!真係等人用,有冇人近來成功追過?有ref no 後要幾耐?

民房

請問入左紙入境處要等幾耐先有ref no?兩個星期?

別墅

robotcat2015 發表於 16-6-19 23:07
請問入左紙入境處要等幾耐先有ref no?兩個星期?

大約2個多星期

大宅

bbsansan 發表於 16-6-20 02:22
大約2個多星期

咁快我琴日個agent話叫我心理準備要個半月

別墅

honeybaby0505 發表於 16-6-20 08:10
咁快我琴日個agent話叫我心理準備要個半月

係2星期有ref no, 吾係批,連埋批大約個半月

大宅

bbsansan 發表於 16-6-20 08:12

咁快
琴日佢話幫我加快,最快要等兩個半月....

大宅

回覆樓主:

因為我都等人用呀,想姐姐快啲黎

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

i have reference letter already. my agent give to me on 7 Jun.
then i sent fax and email to chase..NO REPLY AT ALL.
the hotline is always go to mailbox.
https://i.ksd-i.com/s/630x_86400_d73df9dd036307410a503045cbbfae07/static.koreastardaily.com/profile/23243/138969.jpg

男爵府

bbsansan 發表於 16-6-20 08:12
omg,,,visa need one month to approve...
i am dead..
https://i.ksd-i.com/s/630x_86400_d73df9dd036307410a503045cbbfae07/static.koreastardaily.com/profile/23243/138969.jpg

公爵府

畀面勳章

bbsansan 發表於 16-6-20 02:22
大約2個多星期

你算快,我舊年請要3星期先有ref no,我今次問aa都話要3星期,我聽日就3星期喇(emoji)
各位服用任何中藥前,應先向中醫師請教為宜!

公爵府

畀面勳章

wincat 發表於 16-6-20 11:33
i have reference letter already. my agent give to me on 7 Jun.
then i sent fax and email to chase.. ...

you should call them at early morning!

男爵府

siutreasure 發表於 16-6-20 22:40
you should call them at early morning!

試過,都係留言信箱

公爵府

畀面勳章

wincat 發表於 16-6-20 22:43
試過,都係留言信箱

我舊年係9點咁上下打架,打完第日就批左visa喇!

別墅

回覆樓主:

就算批左visa agent 話都仲要買機票過來,到真正開工時真係等到死左

公爵府

畀面勳章

bbsansan 發表於 16-6-21 08:31
就算批左visa agent 話都仲要買機票過來,到真正開工時真係等到死左

批左後要寄個visa過去先可做oec,菲國慢到c左!

別墅

咩係oec?

公爵府

畀面勳章

bbsansan 發表於 16-6-21 11:04
咩係oec?

菲國個文件,整完先會買機票過黎!

公爵府

畀面勳章

好似係叫海外就業証明書

男爵府

我17/MAY入紙申請, 到批出約3星期, 日日電郵/ 電話同FAX追, 明天工人到港

首頁
12345...14

尾頁

跳至