興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

呢兩日影果陣成日出呢個err99既野
有無人知係咩黎架?
我部機就黎買左一年,前兩日先續保,仲有個no claim discount,唔係玩我要我響到期前都要去整機羅唔到個discount下哇 ....
呢樣都唔緊要 ... 最慘係 ...
我bb下個禮拜就生日,無左部機,我都唔知點算 .....

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

原文章由 gion 於 08-10-25 11:04 發表
有無人知係咩黎架?
我部機就黎買左一年,前兩日先續保,仲有個no claim discount,唔係玩我要我響到期前都要去整機羅唔到個discount下哇 ....
...

NCD 事少, 最緊要影到好相, 快d 拎去cs check check 部機先好d

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Err 99 係unknown Error, 試吓
1. 拆電池再裝
2. 換第二支鏡, 可能係鏡有事OR 用其他牌子既鏡頭.

NCB discount 好似你準時登記都有30% off, 一係你問人借機用住先等新warranty 先去修理.

原文章由 gion 於 08-10-25 11:04 發表
有無人知係咩黎架?
...

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

原文章由 chloepapa 於 08-10-25 11:24 發表

NCD 事少, 最緊要影到好相, 快d 拎去cs check check 部機先好d

知唔知整機通常要幾耐呀?

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

原文章由 gion 於 08-10-25 12:13 發表

知唔知整機通常要幾耐呀?

唔知wow, 不如打去cs 問下

複式洋房

去整啦, 趕唔到--問人借來影住先. 整完唔好續保啦--又唔係平. 整好無事賣左佢啦.
入反 450d / 40d...有保二手都好啦...

大宅

點解保用只得1年??! 唔係 3 or 4 年嗎??! 我記得買機o個陣, 張保養証好似寫 3 or 4 年喎.....
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

應該係2年, 一定唔係3OR 4年.

原文章由 celia_ip 於 08-10-25 14:52 發表
點解保用只得1年??! 唔係 3 or 4 年嗎??! 我記得買機o個陣, 張保養証好似寫 3 or 4 年喎.....

首頁

尾頁

跳至