跳至

首頁

尾頁

民房

激死! 我新請的工人未問過我就幫個仔剪咗頭髮, 好肉酸啊! 我個仔仲要08/11去k1 interview, 請問各位媽咪知唔知邊度有專門幫bb剪頭髮的salon? 我要去補救吓. thanks.

別墅

我2個仔係銅鑼灣利園剪,個度係騎住馬仔剪,我淨係知個度有,等2度就唔知,不過普通既salon都有,係驚小朋友坐唔定,有D師父唔敢剪

大宅

你打電話去問吓, 亞仔出世到而家都係佢剪, 同BB剪髮最緊要快手, 佢係佐敦, 98105829 RAY, 你最好問好價錢先去剪

原文章由 angela331408 於 08-10-25 14:34 發表
激死! 我新請的工人未問過我就幫個仔剪咗頭髮, 好肉酸啊! 我個仔仲要08/11去k1 interview, 請問各位媽咪知唔知邊度有專門幫bb剪頭髮的salon? 我要去補救吓. thanks. ...

民房

Thanks.

民房

我都聽人介紹個呢間, 等我有時間就帶個仔去試吓, 多謝晒你提供資料.

原文章由 Carina11 於 08-10-25 23:54 發表
我2個仔係銅鑼灣利園剪,個度係騎住馬仔剪,我淨係知個度有,等2度就唔知,不過普通既salon都有,係驚小朋友坐唔定,有D師父唔敢剪

民房

多謝提供資料, 我試吓打去問吓先.

原文章由 hanson 於 08-10-26 19:46 發表
你打電話去問吓, 亞仔出世到而家都係佢剪, 同BB剪髮最緊要快手, 佢係佐敦, 98105829 RAY, 你最好問好價錢先去剪

http://photo.c.nimg.net/bdb122c3c957f0ceb76f9d965e289393/640x640/IMG_1244.JPG

...

大宅

website : www.rayhair.hk

首頁

尾頁

跳至