跳至

首頁

尾頁

別墅

等我講先...

今日同博博沖緊涼,發覺沖涼缸啲水愈來愈小,
原來博博係我完全唔知的情況下擝咗沖涼缸底部嘅塞

別墅

日日扯我d頭髮, 仲咬我.....

伯爵府

牛年勳章

每次抱佢就當我係棵樹, 自己係樹(紅), 係咁爬.

複式洋房

一唔耐煩就大叫, 好大聲,成街人望住mouth:

大宅

好媽媽勳章

我個女尋日好得意, 話說我煮緊飯, 爸爸同bb向廳ga地墊到玩緊, 點知爸爸入左房用電腦, 諗住按幾下, 點知當我一開廚房門, 見到有野向地下, 差d踏到佢, 嚇到我叫左出黎, 睇真d原來係個女, 爸爸立即走出黎抱起個女, 爸爸話行開左唔夠2分鐘, 個女就由廳爬左去廚房....

別墅

我個女而家興奮時會"DAD DAD"咁叫 ,唔高興時會"MUM MUM" 咁叫. 有時真係比佢激到

別墅

一開電視就猛睇,如果有人係佢前面就左'裝'右'裝',仲有不滿既表情。 我最唔鍾意就係比囡囡睇電視麻..........唉

大宅

原文章由 kadragon 於 08-10-25 19:47 發表
等我講先...

你地講親果d我全部都經歷緊呀陰公, 仲要加多一樣, 就係沖親涼係方圓5呎既地磚都係濕架, 因為你有你同佢沖, 佢就有佢係度拍水囉, 之後抺先攞命ma.

別墅

原文章由 kadragon 於 08-10-25 19:47 發表
等我講先...

呢樣野我係一個月前已經發生左啦, 我係枱面同佢沖涼架, 沖沖下feel 到自己對腳有水, 先知個盆漏水, 初初以為個塞甩左, 但係又搵唔到, 最後係bb隻手度搵到, 真係比佢激c, 唔怪之得佢忽然靜左落黎, 原來比佢發現左個塞............

別墅

原文章由 老鼠仔 於 08-10-27 15:08 發表

呢樣野我係一個月前已經發生左啦, 我係枱面同佢沖涼架, 沖沖下feel 到自己對腳有水, 先知個盆漏水, 初初以為個塞甩左, 但係又搵唔到, 最後係bb隻手度搵到, 真係比佢激c, 唔怪之得佢忽然靜左落黎, 原來比佢發現左個 ...

睇完忍唔住笑咗出黎,但諗落老鼠仔媽咪好慘呀,又要善後....

別墅

原文章由 mr/ms@yuenBb 於 08-10-26 18:11 發表
我個女尋日好得意, 話說我煮緊飯, 爸爸同bb向廳ga地墊到玩緊, 點知爸爸入左房用電腦, 諗住按幾下, 點知當我一開廚房門, 見到有野向地下, 差d踏到佢, 嚇到我叫左出黎, 睇真d原來係個女, 爸爸立即走出黎抱起個女, 爸爸 ...

你女女識爬喇? 我個仔仲未識反身呀, 淨係識自己坐..但坐坐下又會趴左喺度, 然後睇唔到野就發皮4

別墅

我亞B都係,"你有你同佢沖",佢有佢搵對腳係度"young"水.

原文章由 XYZ12345 於 08-10-27 14:53 發表

你地講親果d我全部都經歷緊呀陰公, 仲要加多一樣, 就係沖親涼係方圓5呎既地磚都係濕架, 因為你有你同佢沖, 佢就有佢係度拍水囉, 之後抺先攞命ma.

大宅

好媽媽勳章

我個女唔肯坐, 只係鐘意企, 心情唔好, 一比佢企就笑晒口, 放佢落bb車都係企向到, 要用隻手幫佢, 佢先肯坐...正衰女

大宅

好媽媽勳章

有時都唔知比d咩反應bb, 唔知嬲好定笑好,
之前佢係咁食手指, 咁我打佢隻手仔, 我知佢好痛, 但係無喊到, 只係扁一扁咀扮下喊, 之後我再打佢就避開, 見到佢咁得意, 唔係好捨得鬧佢...

複式洋房

兩次幫人仔剝光影相, 都係未開始影就喺梳化小解

別墅

每次放低佢係地墊度,唔使3分鐘就同我揭起晒周圍啲地墊,除左自己坐緊個張,好似坐係孤島一樣。

別墅

原文章由 kadragon 於 08-10-30 08:52 發表
每次放低佢係地墊度,唔使3分鐘就同我揭起晒周圍啲地墊,除左自己坐緊個張,好似坐係孤島一樣。

你囡囡好勁喎,睇黎你要買d一塊過既地墊,bb手腳咁靈活,你應該開心至係麻。

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 XYZ12345 於 08-10-27 14:53 發表

全部中哂!

大宅

你地個d b都唔及得上我個大隻妹!!! 大隻妹試過兩次沖緊涼時,係個沖涼盆度poopoo,仲要邊poopoo,邊對住姐姐笑~~~~

子爵府

Wah ha ha haaaaaa..................

原文章由 kadragon 於 08-10-30 08:52 發表
http://photos-d.ak.facebook.com/photos-ak-snc1/v368/46/90/678960913/n678960913_1023075_4691.jpg ...

首頁

尾頁

跳至