美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

2018復活節勳章 Poo得好勳章 美好大世界2017勳章

我唔會博喇, 面喎... 驚有咩事仲衰過未整
同埋我見D女藝人有斑自己都搞唔掂啦, 所以覺得無得整...

男爵府

引用:面上有斑,你地會寧願做多幾次Laser Facial

原帖由 tungtung1123 於 16-06-29 發表
面上有斑,
你地會寧願做多幾次Laser Facial慢慢淡?
定搵醫生做會結焦嘅激光打斑快啲清?
我2樣都做過~
我做過結焦真係勁樣衰, 做完唔敢出街見人, 真係好大壓力!
我寧願慢慢淡起碼心理壓力無咁大!

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

回覆:唔結焦Laser Facial vs 結焦激光打斑?

我聽我個治療師講結焦只可袪表層嘅斑,唔結焦係打深層嘅斑,我做laser facial頭三次都有打結焦,之後話有啲斑係深層都要打唔結焦等佢慢慢fade out

禁止訪問

男爵府

我討厭打結焦的,好地地打到個面損哂,超樣衰。

一之蘭太太    發表於 16-6-30 22:37

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

引用:Quote:baby_jkk+發表於+16-6-29+15:02+我聽

原帖由 tungtung1123 於 16-06-30 發表
請問喺邊間做?
兩種分別係幾錢?
thanks
我係cosmax 做,一次過可打三部機,我而家一部打深層斑,一部增生collagen,一部打微絲血管,之前唔打微絲血管,就打結焦斑。

珍珠宮

2024年龍年勳章

結焦見效快,通常一部打結焦,一部掃斑

結焦用嚟打表層深色嘅斑,深層嘅斑打唔到,深層嘅斑淺色,表層嘅斑深色,深色嘅斑結焦後就無左,建議深色斑打結焦

禁止訪問

男爵府

熱血勳章

JazzStyle 發表於 16-6-29 14:54
我2樣都做過~
我做過結焦真係勁樣衰, 做完唔敢出街見人, 真係好大壓力!
我寧願慢慢淡起碼心理壓力無咁大!

我朋友响医生度打結焦的。佢幾日返吾到工。試左一次怕怕。放棄晒比左医生D尾數,轉唔到其他treatment,因為医生淨係打斑。

我自己响美容院做無结焦的,有試做感覺好D。

男爵府

引用:Quote:JazzStyle 發表於 16-6-29 14:54 我2

原帖由 lemonwegrass 於 16-07-01 發表
我朋友响医生度打結焦的。佢幾日返吾到工。試左一次怕怕。放棄晒比左医生D尾數,轉唔到其他treatment,因為 ...
我都係打唔結焦

男爵府

熱血勳章

tungtung1123 發表於 16-6-29 13:58
面上有斑,
你地會寧願做多幾次Laser Facial慢慢淡?
定搵醫生做會結焦嘅激光打斑快啲清?

斑,吾有都有左一段時間,facial laser無咁傷。碎斑最多4,5次見效,都係1個半月的事。我皮膚比較乾,易留下疤痕。就算蚊咬,輕微割傷都有疤。要我打結焦...應該好大鑊。 無論做边款都要好好補濕

男爵府

回覆樓主:

我剛剛打完結焦,已經第2次了。荷爾蒙斑真的淡了不少。醫生話只有結焦才能清色素。帶緊口罩返工。

之前我做過去疣,脫癦。超勁樣衰。

伯爵府

好媽媽勳章

引用:我剛剛打完結焦,已經第2次了。荷爾蒙斑真

原帖由 kyliema2006 於 16-07-01 發表
我剛剛打完結焦,已經第2次了。荷爾蒙斑真的淡了不少。醫生話只有結焦才能清色素。帶緊口罩返工。

之前我 ...
你係邊個e生打,幾$,我都有依D煩惱

男爵府

joe_1206 發表於 16-7-1 15:22
你係邊個e生打,幾$,我都有依D煩惱

與周街的廣告比較,呢個女醫生唔算平。若$10000,5次(包面,眼及保濕treatment)。

因5,6年前都係搵呢個診所,所以唔轉啫。

大宅

kyliema2006 發表於 16-7-1 10:28

之前我 ...

請問邊間!

男爵府

924598741 發表於 16-7-2 10:54
請問邊間!

其實間診所一般啦,個女醫生個樣好殘,姑娘們塊面就好白滑。又未正到要推介的階段。姊妹應可在妨間搵到平些的。

如果我塊面真的去晒陳年荷爾蒙斑,屆時先開名啦。

大宅

回覆 baby_jkk 的帖子

想問cosmax一次要幾錢?打了幾次才見效?謝謝

禁止訪問

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

引用:回覆+baby_jkk+的帖子想問cosmax一次要幾錢

原帖由 bearbear2008 於 16-07-03 發表
回覆 baby_jkk 的帖子

想問cosmax一次要幾錢?打了幾次才見效?謝謝
我年頭買coupon,平均$2000多少少,其實做完第一次過咗一星期後已見斑淡咗,同埋整個膚色白咗均勻咗,一次比一次靚,我嚟緊會做第六次,我唔清楚其他公司嘅laser係做咩,我覺得cosmax個laser facial都幾multi-purpose,除淡斑,還膠原增生膚質靚咗,膚色又均勻,幼紋又淡咗,之前現嘅微絲血管都打細咗,整體膚質係提升咗,我都係見我兩個朋友仔做完有效我先join。

首頁

尾頁

跳至