親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

問有沒有人買過KLOOK網內的CARTOON NETWORK門票? 早上上網睇有四款門票 (1.成人票, 2成人票+來回接送, 3. 成人票+餐券, 4. 成人票+餐券 +來回接送) 下午再睇只得兩款揀(1.成人票, 2成人票+來回接送), 唔知穩唔穩陣?

男爵府

i want know too

大宅

買左Art in paradise and colosseum show未用
我有$25減免優惠code, 如有需要,可轉發邀請link給大家。

男爵府

回覆 蘇伯 的帖子

可以給我優惠link嗎?謝謝!

大宅

回覆 sennywoo 的帖子

Please PM me your email address.

男爵府

蘇伯 發表於 16-7-27 13:00
買左Art in paradise and colosseum show未用
我有$25減免優惠code, 如有需要,可轉發邀請link給大家。 ...

我都想要,請pm我,謝謝!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:買左Art+in+paradise+and+colosseum+show未

原帖由 蘇伯 於 16-07-27 發表
我有$25減免優惠code, 如有需要,可轉發邀請link給大家。 ...
我都想要,可以pm我嗎?謝謝!

別墅

可以給我優惠link嗎?謝謝

別墅

認識瑞士牛牛第一回

蘇伯 發表於 16-7-27 13:00

我都想要link ,謝謝

男爵府

YatWanMum 發表於 16-6-29 16:09
問有沒有人買過KLOOK網內的CARTOON NETWORK門票? 早上上網睇有四款門票 (1.成人票, 2成人票+來回接送, 3. ...
我上年買左art in paradise, Siam ocean既門票記得印好print out帶passport就可以用到
好方便

我都有$25 coupon可以分享呀
因為只要你用左優惠
我都會同時有$25 優惠可以用

有興趣可以pm呀

因為我想買cartoon network呀

大宅

Please leave your email address for the $25 coupon.

大宅

昨日玩左Art in paradise,no problem at all.
Just show him the confirmation PDF

別墅

YatWanMum 發表於 16-6-29 16:09
問有沒有人買過KLOOK網內的CARTOON NETWORK門票? 早上上網睇有四款門票 (1.成人票, 2成人票+來回接送, 3. ...

我用左3d 博物館,沒問題丫。水上樂園宜家去緊。

男爵府

michellechan728 發表於 16-7-30 11:31
番黎分享下好唔好玩丫如果8,12歲多野玩嗎?
最重要係安唔安全

唔該晒

子爵府

michellechan728 發表於 16-7-30 11:31
Need to print out the pdf document or show the pdf file from moible phone ?

大宅

我買過全日票,當日拎手帶時有thb500係入面可以買野食

別墅

cacy 發表於 16-7-30 12:22
番黎分享下好唔好玩丫如果8,12歲多野玩嗎?
最重要係安唔安全

好安全丫,每個地方都有人睇住,而大部分都係香港人同外國人。大部分小朋友都玩到同埋個地方唔係好大,半個海洋公園到。記得防曬...locker要收錢300b全日。野食都唔平。一個pizza 100 hkd..建議係網上買定d美食券。

別墅

nicole-wai 發表於 16-7-30 13:58
Need to print out the pdf document or show the pdf file from moible phone ?

我係直接print...方便d..入去要除鞋,留意下地下有無水漬,上次有小朋友成個人跌到訓低曬係到。

別墅

nicole-wai 發表於 16-7-30 13:58

我係搵酒店幫我print..唔洗錢,我驚到時又要比passport..早前見有jm po過話無print要出示。

大宅

回覆樓主:

買咗野生動物園門票2園+午餐,即買即用! 抵,方便!
在壓力中仍能平靜,在忙碌中仍能悠閒,在失敗中仍能歡笑,在逼迫中仍能屹立,上帝的兒女何等有福。
在絕望中仍有盼望,在冷漠中仍有關懷,在困境中仍有出路,在死亡中仍有生命,上帝的兒女何等有福。

首頁

尾頁

跳至