親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問各位JM有無人知從関門トンネル人道 可以怎樣去唐戶市場? 謝謝

Birth   7 Mar
出世  3.04 kg        1個月 4.5 kg
2個月 5.93 kg        3個月 6.73 kg
4個月 7.4 kg          5個月 8.1 kg
6個月 8.57kg

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

Tigerpooh 發表於 16-6-30 10:29
請問各位JM有無人知從関門トンネル人道 可以怎樣去唐戶市場? 謝謝
行過去或坐巴士

瑪瑙宮

大廚勳章

是否門司港?我是坐5分鐘船過去。。。 最好星期六日才熱鬧
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

seaheart88 發表於 16-6-30 14:33
樓主應該係由門司港個邊行隧道過去本州,然後去唐戶市場,
我估佢回程先坐船

男爵府

shinku 發表於 16-6-30 14:58
樓主應該係由門司港個邊行隧道過去本州,然後去唐戶市場,
我估佢回程先坐船
...

謝謝回覆。

2個月 5.93 kg        3個月 6.73 kg
4個月 7.4 kg          5個月 8.1 kg
6個月 8.57kg

男爵府

seaheart88 發表於 16-6-30 14:33

謝謝回覆。

請問坐船係直達嗎?

我係星期日去呀
諗住坐潮風號去関門人道行过去(但5知唐戶市埸遠5遠),回程坐船

6個月 8.57kg

瑪瑙宮

大廚勳章

Tigerpooh 發表於 16-6-30 17:35
謝謝回覆。

請問坐船係直達嗎?

坐船5分鐘。。。落船又行約5分鐘。。。已到唐戶市場
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

男爵府

seaheart88 發表於 16-6-30 17:37
坐船5分鐘。。。落船又行約5分鐘。。。已到唐戶市場

thx so much

6個月 8.57kg

珍珠宮

2024年龍年勳章 睛靈勳章

可以坐潮風號去関門人道, 行"関門トンネル人道" 去本州山口縣, 出口係Mimosusogawa Park, 在那裡可以搭巴士1至2個站到唐戶市場, 有時間亦可以行上山搭纜車去火の山公園火の山ロープウェイ」.

另外掉轉行, 可從門
司港坐船去唐戶市場, 搭巴士1至2個站去Mimosusogawa Park, 行"関門トンネル人道" 橫過關門海峽去九州, 坐潮風號返回司港都得.

男爵府

Anka 發表於 16-6-30 19:33
可以坐潮風號去関門人道, 行"関門トンネル人道" 去本州山口縣, 出口係Mimosusogawa Park, 在那裡可以搭巴 ...

謝謝你呀!

6個月 8.57kg

首頁

尾頁

跳至