想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我本身 cycle 26-28 days, 今日已经係 day 32, M仲未黎,尋日用棒棒 check 又無 bingo,亦無胸漲之類嘅bingo跡象,咁我本身黃體唔夠有用緊藥,以前用到M來就停藥,依家都唔知係咪要繼續用藥,好煩,有無人 bingo左會無跡象又check 唔到嘅呢?咁我應該點做呢?

大宅

Karie,
如果係就好啦,我都唔記得左生個女時係點添,希望我地都 bingo啦。

原文章由 Karie 於 08-10-28 12:13 發表
我同你情況都好似架!我本身cycle 28 days, 尋日check過無bingo,但係今日day 30都無m既跡象,我其實上一胎有個仔既時候都係第一次check唔到bingo,但過咗多7日再check就bingo咗啦!所以你睇多幾日先啦!

我都係等多幾日 ...

大宅

80日?
原文章由 叮噹小孩 於 08-10-28 14:47 發表
我 80日啦 , 未m到呀 煩呀 check 冇 bingo 呀 等待中呀

大宅

等眞係好煩呀。

大宅

就係 law,最忟係等,得就得唔得就下round 啦,患得患失,有少少 feeling 又去 toilet 睇係咪M小姐...

大宅

我問過醫生使唔使去睇,佢叫我等多幾日,因為如果用棒棒驗唔到,咁早又未照到咁去都無用,反正有就有無就無,如果係有咁過幾日都 check 到。

想問你地醫生係點 check 到-ve呢?係咪 blood test?

今日day 33,分泌有少少啡色又唔似M。

首頁

尾頁

跳至