跳至

首頁

尾頁

男爵府

而家先發現到tim, 我要夾夾時間先知, 我有kfc咭同pizzahut咭
Nonstop Shopping 網址 - https://www.nonstopshopping.co/

一向以顧客為先,以服務取勝,客人遇有任何問題, 都會盡力解答。

別墅

原文章由 PollySiu 於 08-11-1 00:50 發表
好啊, 麻煩您代訂啊! 或者到時訂, 一般派送時間係45分鐘至1小時!

係咪已經訂左一d野食啦!
kfc到時訂啦! 食完第一輪, 唔夠可再order!

家銳豬豬買左糖糖請大家食!
wellcome to 家銳仔成長日記

http://hk.myblog.yahoo.com/bingo-louis123

大宅

我都想join呀!! 唔知仲可唔可以加多一個呢???

大宅

原文章由 qq281207 於 08-10-31 17:05 發表

agree with you all. But Meow Chu get sick and visit doctor today, hope she can recover on Sunday la~~

哎也,希望meow chu快d好番,可以一齊玩啦~

複式洋房

See you all tomorrow

別墅

回覆 #5 tissuewong 的文章

Tissue, 您同楠楠都黎啊! 好野!!

別墅

回覆 #4 JessBB 的文章

我就無問題, 大家一齊玩囉, 反正場地夠大, 可以容納我地咁多人既! 而且, 我地係未ORDER野食架! 您地各位有無問題啊?

別墅

回覆 #14 qq281207 的文章

QQ, 您BB而家點啊? 好番未啊? 希望聽日見到您同BB啦!

別墅

回覆 #9 irenepyy 的文章

而家update一下星期日出席既人數 :

1. PollySiu (3A1B)
2. 蛋撻 (2A1B)
3. Lqueenie (2A1B) - 退出
4. sky_katelyn (2A1B)
5. minako (2A1B)
6. qq281208 (2A1B)
7. debmat (2A2B)
8. irenepyy (請報人數?)
9. JessBB (請報人數?)
10. Tissuewong ((請報人數?)

洋房

PollySiu

HI HI
sorry 我唔嚟喇, 唔好意思, 騷擾晒各位. 原諒原諒mouth:

THANK YOU

[ 本文章最後由 PHA 於 08-11-1 22:01 編輯 ]

別墅

polly

工人冇放假, 我帶佢來...3a1b

http://hk.myblog.yahoo.com/bingo-louis123

別墅

Polly

Meow Chu 依家叫做好d啦, 不過仲有咳同鼻水呀, 真係要睇埋今晚佢掂唔掂先得, 費事佢傳染比其他bb 呀, 我聽日會打電話比妳睇下嚟唔嚟到架啦. 真係唔好意思呀~~

另外, 據我所知, 將中既多用途室, 係地毯嚟架, 大家認為駛唔駛帶d膠地墊去比bb係地下爬呢?

而家update一下星期日出席既人數 :

1. PollySiu (3A1B)
2. 蛋撻 (2A1B)
3. Lqueenie (2A1B) - 退出
4. sky_katelyn (2A1B)
5. minako (3A1B)
6. qq281208 (2A1B)
7. debmat (2A2B)
8. irenepyy (請報人數?)
9. JessBB (請報人數?)
10. Tissuewong ((請報人數?)
11. PHA (2A1B)

Polly, 唔知妳今晚會唔會online, PHA 我識佢架, 我已forward 再妳既pm 比佢啦~~

洋房

原文章由 qq281207 於 08-11-1 21:02 發表
Polly

Meow Chu 依家叫做好d啦, 不過仲有咳同鼻水呀, 真係要睇埋今晚佢掂唔掂先得, 費事佢傳染比其他bb 呀, 我聽日會打電話比妳睇下嚟唔嚟到架啦. 真係唔好意思呀~~

另外, 據我所知, 將中既多用途室, 係 ...

sorry 我唔嚟喇, 唔好意思, 騷擾晒各位. 原諒原諒mouth:

別墅

我之前報左數啦, 我係2A1B. JessBB, 你同柏謙都來呀, 真係好啦, 咁多BB, 好開心呀.

希望Meow chu快d好返啦. 又可見面了.

別墅

Dear All

Meow Chu 今朝仲有咳同流鼻水呀, 雖然我真係好想嚟, 但為左其他bb著想, Meow Chu 都係要留守家中休息啦 . 大家玩得開心d, 希望下次再有機會出嚟同大家玩啦~~

別墅

meow chu 快d好返, 我地再玩過啦! 多謝polly 開呢個party, 將中會所有甘多野玩架!

share 今日photos
http://www.facebook.com/album.php?aid=38039&l=615be&id=583439813

原文章由 qq281207 於 08-11-2 10:40 發表
Dear All

Meow Chu 今朝仲有咳同流鼻水呀, 雖然我真係好想嚟, 但為左其他bb著想, Meow Chu 都係要留守家中休息啦 . 大家玩得開心d, 希望下次再有機會出嚟同大家玩啦~~ ...

別墅

我發現影大合影時, melody 逐隻襪除, 扔係地...好好笑

複式洋房

Thank you Polly again for organizing this gathering for us...it's really great.....I hope we can have regular gathering like this ar......

大宅

係啊,今日好好玩啊,又識到咁多朋友仔,下次再有gathering我地都會黎參加啊,辛苦晒Polly,帶左咁多玩具比大家一齊玩,好開心!

大宅

原文章由 minako 於 08-11-2 18:58 發表
我發現影大合影時, melody 逐隻襪除, 扔係地...好好笑

哎也,Melody當眾表演脫衣show,醜死鬼啦

首頁

尾頁

跳至