跳至

首頁

尾頁

男爵府

Polly多謝你嘅邀請,唔係你PM我都唔知有GATHERING,楠楠玩得好開心,又識到好多新朋友。
Nonstop Shopping 網址 - https://www.nonstopshopping.co/

一向以顧客為先,以服務取勝,客人遇有任何問題, 都會盡力解答。

別墅

睇妳地講都覺得好好玩, 好開心呀. 如果可以定期咁攪下都好呀, 因為類似咁既gathering 又唔洗好多時間攪, 又平平地, 大家又多個聚腳點, bb 又大把地方爬同行, 真係唔錯~~

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 #62 qq281207 的文章

係啦~~希望我下次唔洗返工, 可以黎啦~~

別墅

回覆 #8 minako 的文章

唔駛客氣, 因為時間關係, 所以有好多野都準備得唔妥當, 請唔好介意!

最緊要班BB玩得開心! 好啊, 定期有類似既聚會都好好啊!!

別墅

回覆 #4 tissuewong 的文章

唔駛客氣, 其實係我好想一睹重炮楠既風彩啫!!

下次得閒帶楠楠過黎會所玩啦! 平日都得架, 叫姐姐帶佢過黎咪得囉!

別墅

回覆 #6 蛋撻 的文章

我老公話Melody好得意, 笑得好甜啊! 睇黎, 佢見到"女"真係"dap"晒糖咁!

另外, Melody呢張profile張相係幾多個月啊, 佢個時都好愛啊?

別墅

回覆 #61 蛋撻 的文章

差D唔記得咗講, Melody件造型服真係好得啊....好掂, 搶晒鏡啊!!

別墅

回覆 #5 stinkyrabbit111 的文章

好啊, 下次預埋您架啦!

別墅

回覆 #7 qq281207 的文章

Meow Chu好番未啊? 差咗您同LQueenie (Winnie)就齊人啦!

下次再玩過啦!

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

呢幾日唔舒服 ~ 下次一定 join

原文章由 PollySiu 於 08-11-4 11:57 發表
Meow Chu好番未啊? 差咗您同LQueenie (Winnie)就齊人啦!

下次再玩過啦!

別墅

原文章由 PollySiu 於 08-11-4 11:57 發表

下次再玩過啦!

Meow Chu 都好得8899啦, 幾時再攪呀, 不如個月1次啦~~

男爵府

Polly,

如果下次再搞預埋我呀! 我都係將中嫁....而且我地既囝囝都成日一齊係會所玩.......你估唔估到我係邊個.

別墅

真係好好玩, bb玩得好開心.

不如真係一個月一次呀.

別墅

回覆 #2 sand373 的文章

Sandra, 係咪啊?

下次搞, 一家預埋您同俊賢啦!!

(不過, 您地係咪星期日唔得啊, 俊賢要上幼潛係嗎!)

別墅

回覆 #2 irenepyy 的文章

Hello, Irene,

係啊果日D BB同大人都玩得好開心, 真係好啦! 我都贊成一個月搞一次聚會!!

大宅

原文章由 PollySiu 於 08-11-4 11:53 發表
我老公話Melody好得意, 笑得好甜啊! 睇黎, 佢見到"女"真係"dap"晒糖咁!

另外, Melody呢張profile張相係幾多個月啊, 佢個時都好愛啊?

樂樂夠過癮啦,咁你地有無考慮遲d追多個啊~Melody張profile相係三個月時影架~

我同qq星期六下午4:30上幼潛啊,但都好想繼續參加呢個gathering呢~

[ 本文章最後由 蛋撻 於 08-11-5 10:32 編輯 ]

別墅

原文章由 蛋撻 於 08-11-5 10:30 發表

樂樂夠過癮啦,咁你地有無考慮遲d追多個啊~Melody張profile相係三個月時影架~

我同qq星期六下午4:30上幼潛啊,但都好想繼續參加呢個gathering呢~

咁攪星期日咪得囉~~

男爵府

星期日果個playgroup完左lu...宜家剩係星期六返幼潛.
好呀...睇下聖誕有無野搞呀!

原文章由 PollySiu 於 08-11-5 00:10 發表
Sandra, 係咪啊?

下次搞, 一家預埋您同俊賢啦!!

(不過, 您地係咪星期日唔得啊, 俊賢要上幼潛係嗎!)

別墅

11月開始逢星期六, 阿仔下午要上playgroup, 希望星期日搞gathering.... 一定出席, 阿仔玩得好開心呀!
wellcome to 家銳仔成長日記

http://hk.myblog.yahoo.com/bingo-louis123

別墅

我都係星期日得d呀, 我老公星期六都要返工, 咁下次又搞星期日呀.

首頁

尾頁

跳至