跳至

首頁

尾頁

伯爵府

原來hsbc yesterday升返到$90wor,我都叫kitty ba入架la,不聽老婆言,吃虧在眼前

公爵府

原文章由 Secure 於 08-10-29 09:44 發表
action去報coby dance?

morning ar~

yes ar, 講左頭尾 2個月啦, 真漏氣

男爵府

HELLO EVERYBODY..
IS ME!!

你地好, 好耐冇上黎啦, 打番個招呼先!
我係hailey mummy呀!
(太耐冇上黎, 驚你地唔記得我)

原文章由 貓貓媽咪 於 08-10-29 10:40 發表

morning ar~

公爵府

原文章由 Secure 於 08-10-29 10:23 發表
原來hsbc yesterday升返到$90wor,我都叫kitty ba入架la,不聽老婆言,吃虧在眼前

算把啦
roni 話睇 9000 嘛~

子爵府

Morning Stephanie and all

伯爵府

stephy,
hello long time no talk
唔記得你,都一定記得你2個QQ mix babies la,做晒magazine/poster封面babies, they are very lovely

原文章由 StephanieTesar 於 08-10-29 10:42 發表
IS ME!!

公爵府

原文章由 StephanieTesar 於 08-10-29 10:42 發表
IS ME!!

stephy,

hi~miss u so much ar
睇到佢2姐弟 d 相啦, so q so sweet ar 如果糯米 b 好似 hailey 咁錫妹妹就好啦

[ 本文章最後由 貓貓媽咪 於 08-10-29 10:46 編輯 ]

伯爵府

趕住nov上?咁e+星期幾上ar?
原文章由 貓貓媽咪 於 08-10-29 10:40 發表

morning ar~

子爵府

我都係咁話, 兩個b真係 cute到暈呀

原文章由 Secure 於 08-10-29 10:45 發表
stephy,
唔記得你,都一定記得你2個QQ mix babies la,做晒magazine/poster封面babies, they are very lovely

男爵府

原文章由 Secure 於 08-10-29 10:16 發表
morning~
kitty 呢2朝突然咋晒嬌/喊晒話唔想我返工,要我陪佢wor 佢之前日日都好乖自動波同我say bye bye架,

唔知係唔係我呢2日一早係咁"bb前bb後","i love u", "mami錫晒你",林得佢勁過龍,攪成佢咁呢:questio ...

wAKAKA......我日日都係咁LUM竣竣架,不過佢當我流既

我而家PLAN緊X'MAS同新年去邊反呀
有咩好提議呀,我想今次有埋竣竣份~~

http://kawaii-kids.com/

公爵府

原文章由 Secure 於 08-10-29 10:46 發表
趕住nov上?咁e+星期幾上ar?

呢個禮拜仲係 oct bor
next thur la

子爵府

Stephy,

你屋企出面又有泳池, 又有c人遊樂場, 好吸引呀

伯爵府

我kitty真係好受架

x'mas 有無chun chun先?

kitty契ma想約我地返big 6 玩(佢有間屋),其實佢由kitty new born已經約左我地n次,may be this x'mas會去
原文章由 zzzlam 於 08-10-29 10:48 發表

wAKAKA......我日日都係咁LUM竣竣架,不過佢當我流既

公爵府

原文章由 happyalice 於 08-10-29 10:50 發表
Stephy,

你屋企出面又有泳池, 又有c人遊樂場, 好吸引呀

小小,

襯家吓樓市跌, 買番層起隔離 LOR

伯爵府

原來有chun chun份,m...睇下你想遠定近la,近既macua lor, 遠dd既japan lor,不過又驚太凍...
原文章由 zzzlam 於 08-10-29 10:48 發表

公爵府

我都頭痕緊呀

子爵府

貓,

我想住Stephy果間多d wor

原文章由 貓貓媽咪 於 08-10-29 10:54 發表

小小,

襯家吓樓市跌, 買番層起隔離 LOR

男爵府

喂喂喂呀,
我而家好冇記性呀, 我連ct2 baby 同happyalice 都攪錯呀...咁你係???
sorry 呀!

原文章由 Secure 於 08-10-29 10:45 發表
stephy,

伯爵府

原文章由 StephanieTesar 於 08-10-29 10:58 發表
喂喂喂呀,
我而家好冇記性呀, 我連ct2 baby 同happyalice 都攪錯呀...咁你係???
sorry 呀!

[ 本文章最後由 Secure 於 08-10-29 11:08 編輯 ]

男爵府

catcat,
你好呀,
好耐冇見啦, 上次同你傾計, 係bb一歲左右, 嘩, 差唔多成2年啦..
你好嗎?? alice 同我講你生咗個bb (女女), 我先知咋, 點呀? 辛苦呀? hailey真係好錫ayden 嫁..
可能妹妹仲細, 糯米 b 仲未識去同佢玩~仲有, 男仔同女仔係唔同d嫁~

原文章由 貓貓媽咪 於 08-10-29 10:45 發表

stephy,

hi~miss u so much ar
睇到佢2姐弟 d 相啦, so q so sweet ar 如果 好似 hailey 咁錫妹妹就好啦

首頁

尾頁

跳至