美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有冇人用呢隻brand既護膚品?
有咩意見呀..
因我想轉呢隻

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 Mcube 於 08-10-28 17:51 發表
有咩意見呀..
因我想轉呢隻

Beauness is good but other just soso for me 太笠,用左一排塊臉狂標暗粒...

大宅

原文章由 Mcube 於 08-10-28 17:51 發表
有咩意見呀..
因我想轉呢隻

我之前買咗一堆(什麼靈芝系列...co-ex),又貴又唔好,我見咁多人讚咪買嚟試下囉!超lup又唔見吸收,得個貴字,可能我膚質唔啱用呢隻牌子。

大宅

我都係用 Beauness & 靈芝line, very good
我一向都勁唔中意用 cream, 因為感覺好 lup,好唔舒服,但靈芝line的 night cream 令我愛上搽 cream, 不過真係唔平
但 colax ex 果 d 就完全 not suitable for me la...
有咩意見呀..
因我想轉呢隻

伯爵府

有咩意見呀..
因我想轉呢隻

我主要係用 靈芝line, 眼就用colax, 有時用Beauness + colax ex 做mask 保濕, 我自己覺得比以前好左.

初用可試靈芝line washing & toner + Beauness, 塊面真係會滑左.

伯爵府

原文章由 dorchiu 於 08-10-29 14:24 發表

我主要係用 靈芝line, 眼就用colax, 有時用Beauness + colax ex 做mask 保濕, 我自己覺得比以前好左.

初用可試靈芝line washing & toner + Beauness, 塊面真係會滑左. ...

hi dorchiu,

又見你啦!!
我用很多佢d 產品呀.

而家佢有road show, 係置地harvey nichols, 去到friday.
http://www.menard.com.hk/0505/1008HN.html

伯爵府

原文章由 helenjoe 於 08-10-29 14:29 發表

hi dorchiu,

又見你啦!!
我用很多佢d 產品呀.

而家佢有road show, 係置地harvey nichols, 去到friday.
http://www.menard.com.hk/0505/1008HN.html

helen

你買左乜? 我買左夠1 年用 等下次embellir club 先再shop 過.

伯爵府

原文章由 dorchiu 於 08-10-29 14:42 發表

helen

你買左乜? 我買左夠1 年用 等下次embellir club 先再shop 過.

dorchiu,

我家還夠用, 所以, 買左beauness, 全家用, 很快用完一支了.

大宅

Helen,
你知唔知今次 promotion 仲用唔用倒 HN 的 $1000 扣 $100 的 coupon ga? many thx!
原文章由 helenjoe 於 08-10-29 14:29 發表

伯爵府

原文章由 candypoon 於 08-10-30 12:32 發表
Helen,
你知唔知今次 promotion 仲用唔用倒 HN 的 $1000 扣 $100 的 coupon ga? many thx!

用到呀....

禁止訪問

伯爵府

原文章由 conniechan1975 於 08-10-30 21:12 發表
my younger sis try many whitening stuff. they said best is menard. they also bought some for my mom to use .. those expensive 0-g product

美白產品.
我都用緊佢隻fairlucent pack white, 係mask黎呀.

男爵府

多謝大家的意見
前日已係中環roadshow買左d 野黎用~~

複式洋房

我都用開MENARD的, 我用LS系列的清潔, lotion & cream, 再加佢支beauness & colex ex , 好好用呀!! 仲有一支缷妝膏, 超正!!!
不過我就唔捨得用靈芝系列的, 太貴了, 而且都好似太'潤'... 哈哈...

伯爵府

原文章由 siuyin0831 於 08-11-10 23:31 發表
我都用開MENARD的, 我用LS系列的清潔, lotion & cream, 再加佢支beauness & colex ex , 好好用呀!! 仲有一支缷妝膏, 超正!!!
不過我就唔捨得用靈芝系列的, 太貴了, 而且都好似太'潤'... 哈哈... ...

係.....歡迎你呀...fans.

LS - 我用佢爽膚水和液乳.
靈芝embellier - 我用cleansing, toner和extract精華, 好岩我用.

beauness, colax ex, colax ex eye, herb mask - 我都用緊.

而家天氣咁乾, 可以用herb mask, 跟住用colax ex + beauness, 用纖維面膜紙敷面, 保濕夠滋潤, 保持skin彈性.

複式洋房

我最鍾意佢既美白ITEM - CONCENTRE WHITE,真係好好用,仲有佢靈芝精華素, COLAX EYE都好掂, 至其他野就一般啦, LS果條LINE我有敏感, HERB MASK我用都麻麻地.

佢D野咁貴,最好係買一樣再問佢攞另一款想試既SAMPLE試, 用啱再去買貨SIZE,根住再問佢攞想試既SAMPLE, 我就係咁架啦!

仲有一定要入佢會,佢成日都有PROMOTION, 基本上除左你買第一次係10%之外, 你只要適當時候買野一定可以多過10%OFF, 我用左佢成年已經知道晒佢手法, 總之一有ROAD SHOW就實有15% OFF又多野送, 買多多; 每月PROMOTION有不同PRODUCT優惠PACKAGE,買定D; 有時績分又有DOUBLE COUNT,果時又買野, 儲多D分又可以換支BEAUNESS貨裝SIZE, 又慳四百幾; 總之係有PROMOTION既情況下先買野,真係抵抵抵....

我今年買左好多野,佢地仲攪左一次FUNCTION請我同一個朋友去AGNES B食TEA, 仲有抽獎同大把SAMPLE送,真係勁正, 佢花錢係我地身上好過請埋D乜乜代言人, 所以我都介紹左比我BEST FRIEND用, 我地一起入會成日買....

伯爵府

原文章由 siuyin0831 於 08-11-10 23:31 發表
不過我就唔捨得用靈芝系列的, 太貴了, 而且都好似太'潤'... 哈哈... ...

你一定好後生

伯爵府

hi yeng,

welcome!!

我都每朝用緊con white, d 斑都淡左d, so happy!

原文章由 Yeng 於 08-11-14 16:46 發表
我最鍾意佢既美白ITEM - CONCENTRE WHITE,真係好好用,仲有佢靈芝精華素, COLAX EYE都好掂, 至其他野就一般啦, LS果條LINE我有敏感, HERB MASK我用都麻麻地.

佢D野咁貴,最好係買一樣再問佢攞另一款想試既SAMPLE試, ...

民房

咁你有無買靈芝系列㗎liquid, extract 同eye cream, 如果有而你又唔用, 我可以同你要咗佢喎, 你可以PM我, thanks.

原文章由 YYB 於 08-10-29 11:56 發表

我之前買咗一堆(什麼靈芝系列...co-ex),又貴又唔好,我見咁多人讚咪買嚟試下囉!超lup又唔見吸收,得個貴字,可能我膚質唔啱用呢隻牌子。

伯爵府

原文章由 YYB 於 08-10-29 11:56 發表

而家秋涼天氣, 我用embellir 靈芝cleansing foam, toner和extract, 好岩我用, 而家無敏感.

首頁

尾頁

跳至