跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無係浴室安裝暖燈/管呢?

冬天快到, 我想係浴室安裝,知唔知邊度有得賣呀?

謝謝!

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

我都想知。。。暖燈係咪一定要電器師傅裝架?
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

大宅

我問左水電師傅,$600連安裝,原來縉皇居同浪翠x期都有呢個設備ka.

原文章由 emt1314 於 08-11-7 14:03 發表
我都想知。。。暖燈係咪一定要電器師傅裝架?

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

多謝!

一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

男爵府

原文章由 jj_bb 於 08-11-7 20:24 發表
我問左水電師傅,$600連安裝,原來縉皇居同浪翠x期都有呢個設備ka.

咁你個水電師傅唔知邊到有得賣咩?幾年前我都見過(因為去完澳洲家姐到佢都有裝)後尾有咗呀女就唔記得係邊到睇過,所以我都想知!!!唔知係咪係灣仔d賣浴室用品公司呢???

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 jj_bb 於 08-10-29 21:35 發表
請問有無係浴室安裝暖燈/管呢?

冬天快到, 我想係浴室安裝,知唔知邊度有得賣呀?

謝謝!

我用E款,德國silk-road,双暖管,太子百誠tel:23938543,唔記得幾錢around$500

首頁

尾頁

跳至