親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

想問下,我2大2小(2歲,6歲),係訂2床房(可3人入住)嗎?
唔知應該訂乜房型先啱(emoji)(emoji)
thanks

珍珠宮

2024年龍年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

回覆:keio plaza hotel tokyo

睇過policy 12歲以下free

子爵府

回覆樓主:

所以可以訂雙床房,可3人入住?thanks again

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:keio plaza hotel tokyo

我問過keio - 6歲以下free,我兩個8歲都唔可以住deluxe twin,要book4人房。所以你個6歲要問清楚。

男爵府

maggielucas 發表於 16-7-11 16:40
想問下,我2大2小(2歲,6歲),係訂2床房(可3人入住)嗎?
唔知應該訂乜房型先啱(emoji)(emoji)
thanks

介紹你住Kadoya Hotel

位置在Keio plaza hotel 前面一條街上,較近JR新宿站西口,不用5分鐘,機場巴士可到西口,回程在西口對面馬路的京王百貨。

酒店房價算平,乾淨,床是比單人床大,又近似雙人床,我住過三人房,有三張床,一定夠兩大兩小家庭。樓下及對面是兩間Lawson,另一方向行5分鐘是都廳站,搭都營大江戶線不用轉車就直達築地市場站

當然他是小型酒店,沒有靚靚的大堂。

侯爵府

畀面勳章

回覆 wyh:) 的帖子

呢間我都睇過,但未住過, d 人就話好方便好好咁囉⋯⋯

別墅

我而家住緊係東銀座東急stay,我有兩個仔,一2歲及15歲,所以我自己email問酒店可吾可以book一房但雙人床,5晚99700yen連税,今年3月先開,好新同方便!你可考慮一下!

子爵府

蛇竇女主人 發表於 16-7-11 21:30
我而家住緊係東銀座東急stay,我有兩個仔,一2歲及15歲,所以我自己email問酒店可吾可以book一房但雙人床, ...

我已冇住京王好耐……剛住完tokyu stay 新宿三丁目,超好。

男爵府

潘高壽 發表於 16-7-11 20:05
回覆 wyh:) 的帖子

呢間我都睇過,但未住過, d 人就話好方便好好咁囉⋯⋯

呢間酒店勝在便利,價錢唔貴

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我而家住緊係東銀座東急stay,我有兩個仔,

原帖由 蛇竇女主人 於 16-07-11 發表
我而家住緊係東銀座東急stay,我有兩個仔,一2歲及15歲,所以我自己email問酒店可吾可以book一房但雙人床, ...
尼間成田機場搭車方便嗎?之前問過佢雙床都可以比我2大2小8歲住,之前住過新宿三町目果間,真係唔錯又新,不過成田機場來回要轉車或拉行李到新宿車站,帶住小朋友就太遠。

子爵府

回覆樓主:

唔該晒大家,去睇下先!
另外,我訂咗淘宝接机聽晚坐,Rmb745,可作參考

子爵府

回覆樓主:

本来住親戚到,但今日先通知唔太方便,所以要即撲酒店,多谢大家幫忙!

子爵府

回覆樓主:

其他冇房了,謝謝大家幫忙!

水晶宮

wyh:) 發表於 16-7-11 17:40
介紹你住Kadoya Hotel

位置在Keio plaza hotel 前面一條街上,較近JR新宿站西口,不用5分鐘,機場巴士可到 ...
哩間好似賓館咁...BTW, 房大嗎??

首頁

尾頁

跳至