懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

想參加孕婦yoga班,有無邊間好?
thanks for your help

男爵府

我JOIN 過PURE YOGA 既孕婦班. 幾好,唔錯

男爵府

陪月勳章

我o係planetyoga玩開, 都ok的~

大宅

我打去問過, 好多都要成七百蚊個月, 我覺得唔抵.
最平個間時間最麻煩, 要645pm去到荔枝角同長沙灣中間的後街.....

複式洋房

我重係考慮緊, 唔知LIVING YOGO 定 PURA YOGO 好, 我宜家9W 重有3個星期比我選擇

大宅

原文章由 kmmum 於 08-10-30 01:38 發表
我JOIN 過PURE YOGA 既孕婦班. 幾好,唔錯

請問Pure Yoga 幾$$ 堂呢? thanks

大宅

原文章由 mimiNbaby 於 08-10-30 10:52 發表
我o係planetyoga玩開, 都ok的~

how much per lesson ? my friend said is very expensive wor ....

大宅

原文章由 eidye 於 08-10-30 12:39 發表

how much per lesson ? my friend said is very expensive wor ....

我覺得真係好貴架. 孕婦瑜伽通常一個wk 至得個一班(晚上), 即係成七百蚊四堂. 好唔抵呀, 所以我諗緊自己買碟係屋企做算

禁止訪問

男爵府

陪月勳章

原文章由 eidye 於 08-10-30 12:39 發表

我個價錢難d俾你作準, 因為我一向join開呢間玩yoga, 以分期形式供款, 一玩玩好幾年的. 如果以我最初join呢間既plan, $488有5堂, 但已經係4年前既價錢了, 宜家可能平左, 你地要問問剩係玩孕婦瑜珈既plan係點樣. 我宜家個plan, 就無限無玩, 唔限center的.

我宜家逢星期六下午上堂, 上完堂同老公去行街食tea, hehe~

你地有興趣可以申請免費試玩先的~ 佢地always都有試玩, 我經常見到有大肚婆黎試玩的.

[ 本文章最後由 mimiNbaby 於 08-10-30 14:17 編輯 ]

男爵府

陪月勳章

少少補充, 如果我禮拜六唔得閒上堂, 我可以去第二個center上禮拜日果堂. 我唔知o係唔同center上堂既plan會唔會又唔同d~

男爵府

陪月勳章

原文章由 janice427 於 08-10-30 13:09 發表
要個肚幾多個月大先可做yoga?

應該三個月之後, 情況穩定左就做得了~

不過我就遲左先開始做呀, 我大約5個月先開始做, 因為之前d weekend好忙, 去bb展呀, 去參觀下d臍帶血庫公司等等, 都冇時間上堂........

別墅

原文章由 eidye 於 08-10-30 12:34 發表

請問Pure Yoga 幾$$ 堂呢? thanks

我6月JOIN左,$700左右任何時間,ALL CLUB都可以上.我一個月大約去6次到,每次一個鐘,地方又靓,又舒服.玩到39周,之後可以HOLD住個會籍唔駛俾錢住,等生完再上返普通COURSE.我而家生完一個月.可以HOLD到下年2月.我覺得好好.

大宅

chrisAlfred 你講個間係唔係香港瑜伽含? 你有冇識人
係嗰度玩過? 好唔好?

原文章由 ChrisAlfred 於 08-10-30 11:19 發表
我打去問過, 好多都要成七百蚊個月, 我覺得唔抵.
最平個間時間最麻煩, 要645pm去到荔枝角同長沙灣中間的後街.....

大宅

好媽媽勳章

我都想問有無人參加過香港瑜伽舍? 好唔好ga?

禁止訪問

遊學勳章 趣教勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 BK Milk勳章

禁止訪問

加開新一班孕婦瑜伽班(星期二 1900 - 2000)

首頁

尾頁

跳至