爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

大宅

想裝倒車鏡頭,唔知去WHERE裝及
HOW MUCH?
其實車本身有倒車SENSOR,
但睇唔到個尾,好似唔放心?

男爵府

原文章由 ELING 於 08-10-30 14:42 發表
HOW MUCH?

Perhaps HKese are really rich or else, why you need it in the first place? Are you driving an oversized vehicle? Afterall, when you put your vehicle in reverse, you should have turn your head and look at the back (NOT via mirror) so that you have a much better view. This works for SUV and mini-van, let alone sedan.

For parking sensor, I should warn you that do not relay too much as it have a lot of blind spot.

[ 本文章最後由 Aardvark 於 08-10-30 17:03 編輯 ]

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

樓主渣咩車款?
其實有平有貴,你本身有無mon?

民房

好多地方都有, 什麼汽車精品舖等等. 至於價錢呢, 夜視鏡連mon加裝工, 大約1500左右. 可能再平d都得.

原文章由 ELING 於 08-10-30 14:42 發表
HOW MUCH?

大宅

原文章由 Aardvark 於 08-10-30 17:02 發表

Perhaps HKese are really rich or else, why you need it in the first place? Are you driving an oversized vehicle? Afterall, when you put your vehicle in reverse, you should have turn your head ...

其實我都知及明你所說,
因之前曾DRIVE 開五人車個尾高看到後面,
後來改DRIVE七人車,有尾鏡睇得很清楚﹐
現又換了五人車,但車尾很低,看不到,
所以無把握泊位,怕倒尾撞牆都唔知,
所以才考慮裝倒車鏡頭,
其實加 定風翼 是否可行呢,
我想加 定風翼 會加高尾,可看到清楚些,
唔知有冇想錯????

首頁

尾頁

跳至